Auton vuokraus toimipisteestä Lanzarote Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Lanzarote Lentoasema

Osoite

Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6 Zona Industrial Playa Honda, 35509 Playa Honda, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Lanzarote Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Lanzaroten lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lanzaroten lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lanzaroten lentokentällä tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta! Oletko lomalla vai työmatkalla? Valikoimamme kattaa ajoneuvot joka tarpeeseen. Taloudellinen henkilöauto sopii budjettimatkailijalle, farmariin mahtuu isommatkin matkatavarat, laadukas maasturi ei petä vaikeissakaan olosuhteissa ja minibussilla kulkee vaikka koko perhe. Lomaan luksusta tuo urheilu- tai avoauto. Kaikki vuokra-automme Lanzaroten lentokentällä ovat ilmastoituja. Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lastenistuimella tai lisäkuljettajapalvelulla, teet matkastasi vieläkin mukavamman. Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä on helppoa, ja pääset jatkamaan matkaasi pian koneesi laskeuduttua. Ota siis yhteyttä jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnitelun!
Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä

Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä

Lanzaroten kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä ACE, sijaitsee Arrecifessa, Lanzaroten suurimmassa kaupungissa. Lentoasema on Lanzaroten saaren ainoa lentoasema. Matkan lentokentältä taittaa näppärästi vuokra-autolla kaupungin keskustaan noin 10 minuutissa. Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiimme ja tee varaus joko netissä tai puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Lanzaroten lentokentällä. Toivotamme sinulle mukavaa matkaa!
Tutustu Lanzaroten saareen vuokra-autolla

Tutustu Lanzaroten saareen vuokra-autolla

Lanzarote on Espanjalle kuuluva, noin 60 kilometriä pitkä saari Atlantin valtamerellä. Se kuuluu huippusuosittuihin Kanariansaariin. Saarella asuu noin 140.000 asukasta ja sillä on yli 200 kilometriä pitkä rantaviiva. Saari onkin suosittu rantalomakohde, eivätkä sen rannat lopu heti kesken. Voitkin pakata rantakamppeet sekä vesiaktiviteettitarvikkeet tilavaan Sixtin vuokra-autoon ja suunnata rannikolle rentoutumaan ja viihtymään. Mikä sen ihanempaa kuin lekotella lämpöisessä hiekassa ja pulahtaa välillä viileään, kirkkaaseen meriveteen?Lanzaroten saari tarjoaa myös tehtävää ja nähtävää aktiivisille matkailijoille. Saaren pääkaupungissa Arrecifessa kannattaa suunnata ihailemaan Charco de San Ginés -laguunia sekä läheistä Le Recova -toria. Sixtin vuokra-auto allasi voit lähteä myös pidemmille tutkimusmatkoille ja se todella kannattaa. Ota suunnaksi vaikkapa Cueva de Los Verdes eli vihreä luola, joka on tulivuorenpurkauksen aiheuttama luola lähellä Harían kaupunkia. Matkaa luolalle on Arricifesta vain noin 30 kilometriä. Voit halutessasi ajaa vaikka koko saaren päästä päähän LZ-1- ja LZ-2-teitä pitkin. Matkaa kertyy alle sata kilometriä. Ota siis tästä kauniista saaresta kaikki irti omaan tahtiisi, ja hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lanzarote Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lanzarote Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lanzarote Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lanzarote Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lanzarote Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1454 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lanzarote Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lanzarote Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lanzarote Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lanzarote Lentoasema

    Näytä lisää