Auton vuokraus alueella Lanzarote

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lanzarote

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lanzarote Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Lanzarote

Sixtin autonvuokraus Lanzarotella palvelee monipuolisesti

Sixtin autonvuokraus Lanzarotella palvelee monipuolisesti

Sixtiltä voit vuokrata käyttöösi luotettavia vuokra-autoja ympäri maailmaa ja myös autovuokraamomme Lanzarotella palvelee sinua asiantuntevan henkilökunatmme voimin joustavin aukioloajoin. Tästä Espanjan suositun lomakohteen toimipisteestämme voitkin vuokrata helposti käyttöösi niin tilavia farmareita, taloudellisia henkilöautoja kuin myös taatusti katseita kääntäviä urheilu- ja avoautoja, sekä käytännöllisiä maastureita. Päätyessäsi autonvuokraukseen Lanzarotella, tarjoamme sinulle kattavasti vakuutettujen vuokra-autojemme ohella myös joukon erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, joita voit halutessasi hyödyntää matkallasi. Huomaa myös, että voit vuokrata meiltä haluamasi auton, vaikka et olisi vielä täyttänyt 25 vuotta! Autovuokraamomme Lanzarotella palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa sinulla mahdollisuuden vuokrata haluamasi ajoneuvo käyttöösi joustavasti haluamallasi tavalla. Meiltä sinun on mahdollista tehdä varaus niin verkkosivuillamme, puhelimitse, verkossa kuin myös paikan päällä. Sinun kannattaa kuitenkin huomata, että ajoneuvojemme kysynnän vuoksi emme takaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan aina valitsemasi ajoneuvokategorian mukaisen ajoneuvon. Pelkän vuokra-ajoneuvon ohella voit hankkia meiltä myös esimerkiksi kolariturvaa, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai vaikkapa navigaattorin. Jos matkaat lasten kanssa, kannattaa sinun taas harkita kattavaa lastenistuin ja turvakaukalovalikoimaamme.
Vuokra-autolla Lanzarote tutuksi!

Vuokra-autolla Lanzarote tutuksi!

Kaunis Lanzarote on erinomainen lomakohde kenelle tahansa, mutta jotta saaresta saisi irti kaiken mahdollinen, kannattaa käyttöön hankkia vuokra-auto. Ajamalla voit tutustua saareen omassa rauhassasi ja voit vaivattomasti kiertää ihania kyliä ja nähtävyyksiä. Saaren pääkaupunki Arrecifen lisäksi autolla kannattaa suunnata kuuden kilometrin mittaisen hiekkarannan tarjoavaan Puerto del Carmen lomakylään, mistä löytyy myös lukuisia kauppoja ja laadukkaita ravintoloita. Parhaan kuvan saaren omaleimaisesta arkkitehtuurista taas saa Costa Teguisessa tai Playa Blancassa ja Yaizan kylää taas on kutsuttu erääksi koko Kanarian kauneimmista. Kannattaa myös huristaa ihailemaan pohjoisosan laavakuplaa Jameos del Aguaa sekä sen maanalaista järveä ja suunnata ihastelemaan luontoa esimerkiksi Timanfayan luonnonpuistossa. Jos matkassa on mukana lapsia, kannattaa vuokra-auton nokka kääntää kohti monipuolista puuhaa ja viihdykettä tarjoavaa Rancho Texas Park -teemapuistoa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Lanzarote
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lanzarote?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lanzarote sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lanzarote.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lanzarote?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lanzarote. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 1492 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lanzarote
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lanzarote?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lanzarote?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lanzarote?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lanzarote

Näytä lisää