Auton vuokraus toimipisteestä Alicante Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Alicante Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Alicante Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Alicante Lentoasema

Osoite

Zona rent a car - Llegadas, 03195 El Altet, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 07:30 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 07:30 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Alicante Lentoasema

Autovuokraamo Alicanten lentoasemalla

Autovuokraamo Alicanten lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Alicanten lentoasemalla vuokraa erikokoisia ja turvallisia ajoneuvoja käyttöösi. Meillä on käteviä henkilöautoja, joilla voit liikkua edullisesti ympäri kaupunkia. Saat syvemmän kokemuksen Espanjasta ja sen kulttuurista kiertelemällä vuokra-autolla oman aikataulusi mukaan. Voit hyödyntää vuokra-autoa myös lähiseudulla ja -kaupungeissa. Jotkut harrastusvälineet tarvitsevat enemmän kuljetustilaa. Jos tarvitset suuremman tavaratilan esimerkiksi golfmailoille, voit varata meiltä käyttöösi luotettavan farmariauton. Lomasta tai liikematkasta on mahdollista nauttia myös tyylikkäästi ylellisellä urheiluautolla. Avoautolla pääset kokemaan konkreettisesti Costa Blancan alueen ainutlaatuisen tunnelman ja miellyttävän merellisen ilmaston. Jos kuitenkin pidät eniten maasturilla ajamisesta, voit vuokrata sellaisenkin matkasi ajaksi. Autonvuokraus Alicanten lentoasemalla sijaitsee kätevästi terminaalin saapumisalueella. Emme lupaa autoista tiettyä mallia, vain autoluokan. Vuokra-auton palauttaminen on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Lentokentältä ajaa nopeasti kaupunkiin

Lentokentältä ajaa nopeasti kaupunkiin

Autonvuokraus Alicanten lentoasemalta ALC on huoleton alku omatoimiselle ajomatkalle. Aeroport d'Alacant-lentokenttä sijaitsee lähellä kaupunkia, välimatkaa on runsaat 11 kilometriä. Ajomatka Alicanteen on loman tai liikematkan ensimmäinen elämys, sillä tie kulkee kaunista rannikkoa pitkin. Matkan kesto on suunnilleen 15 minuuttia. Sixtillä on toimipisteet myös kaupungin rautatieasemalla ja Hotel Meliassa.
Kaupungissa ja lähiseudulla riittää katsottavaa ja koettavaa

Kaupungissa ja lähiseudulla riittää katsottavaa ja koettavaa

Autonvuokraus Alicanten lentoasemalla antaa tilaisuuden paikallisten nähtävyyksien tarkempaan tutkimiseen. Santa Bárbaran linnoitus kiinnostaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Kaupungissa on härkätaistelumuseo ja runsaasti historiallisia rakennuksia. Volvo Ocean Race-museo on purjehduksesta kiinnostuneiden suosikkikohde. Valkoisena hehkuvia hiekkarantoja riittää. Vuokra-autolla voit vaihtaa rantaa aina halutessasi. Uimisen ja auringonoton lisäksi erilaiset vesiurheilulajit houkuttelevat alueen laajoille rannoille. Aja San Juanin ja La Albuferetan välissä sijaitsevalle Cabo de la Huertalle, niin voit lähteä vaikka hetkeksi patikoimaan. Läheisessä Benidormissa sijaitseva Terra Mítica -elämyspuisto on lasten mieleen. Vehreän luonnon äärelle haluavat voivat ajella Palmeral-puistoon katsomaan sen järveä ja iloisesti solisevia vesiputouksia. Kun varaat vuokra-auton Alicanten lentoasemalta, pääset tutustumaan myös läheisiin kyliin. Nauti lomasta myös ostosten ja paikallisen ruokakulttuurin herkullisten makujen myötä. Vuokra-autolla voi tehdä retkiä myös espanjalaisille viinitiloille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Alicante Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Alicante Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Alicante Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Alicante Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Alicante Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 3999 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
BMW M850i Gran Coupé
BMW M850i Gran Coupé
Audi R8 Convertible
Audi R8 Convertible
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Alicante Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Alicante Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Alicante Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Alicante Lentoasema

Näytä lisää