Auton vuokraus toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia

 

Suosituin kohteessa Alicante Keskusta/Hotel Melia

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Alicante Keskusta/Hotel Melia

Osoite

Plaza de la Puerta del Mar, 3, 03002 Alicante, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 16:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 16:30

Palvelumme toimipisteessä Alicante Keskusta/Hotel Melia

Tutustu Espanjaan Sixt Alicante Keskusta/Hotel Melian avulla

Tutustu Espanjaan Sixt Alicante Keskusta/Hotel Melian avulla

Sixt Autovuokraamo Alicante Keskusta/Hotel Melia tarjoaa vaivattoman keinon tutustua Alicanten kaupunkiin ja sen lähiseutuihin. Sixt Alicante Keskusta/Hotel Melia sijaitsee nimensä mukaisesti Alicanten keskustan alueella, joten toimipisteemme on helposti saavutettavissa esimerkiksi bussin tai raitiovaunun avulla. Noudettuasi vuokra-auton Alicante Keskustan/Hotel Melian toimipisteeltämme voit jatkaa matkaasi vaikkapa läheistä Avenida de Loring -valtatietä pitkin. Autonvuokraus Alicante Keskusta/Hotel Melian toimipisteeltämme tarjoaa mahdollisuuden kokea viehättävä Espanja täysin omien aikataulujesi mukaan. Matkusta päiväretkelle suosittuun Benidormin kaupunkiin tai suuntaa jollekin Alicanten lähiseudun lukuisista, puhtaan valkeina hohtavista hiekkarannoista. Myös lähiseudun pittoreskit maalaiskylät ja perinteiset viinitilat ovat Sixtin vuokra-auton avulla aivan ulottuvillasi. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löydät käyttöösi sopivan vuokra-auton moneen makuun, etsitpä sitten mukavaa perheautoa tai tyylikästä luksusluokan vuokra-autoa. Vai kruunaisiko sinun lomasi kenties todellista vapauden hurmaa tarjoava avoauto?
Alicanten parhaat palat ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Alicanten parhaat palat ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Alicante Keskusta/Hotel Meliasta on mainio keino poiketa tutustumaan lähiseutuihin, joissa riittää näkemistä ja kokemista kokeneellekin Espanjan kävijälle. Ilmastoitujen vuokra-autojemme ansiosta matkanteko on mukavaa myös kuumina kesäpäivinä. Varauspalvelumme avulla vuokra-auton varaaminen lisäpalveluineen onnistuu helposti etukäteen, jolloin pääset aloittamaan matkasi saman tien Alicanteen saavuttuasi. Valitsemalla vuokra-autoosi vapaat kilometrit voit matkailla Alicanten alueella omien mieltymystesi mukaan, ilman ylimääräistä kilometrien tarkkailua. Jos haluat välillä keskittyä vain nauttimaan maisemista, lisäkuljettajapalvelun avulla voit luovuttaa ajovuoron välillä matkakumppanillesi ja istahtaa itse apukuskin paikalle. Monipuolisista lisäpalveluistamme voit valita käyttöösi myös esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Jos sinulla on kysyttävää vuokra-autopalveluistamme, ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että useimmissa tapauksissa Sixt pystyy takaamaan ainoastaan tietyn vuokra-autokategorian, ja lopullinen vuokra-auton malli voi vaihdella. Tervetuloa ihastumaan Alicanteen Sixt Autovuokraamo Alicante Keskusta/Hotel Melian avulla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Alicante Keskusta/Hotel Melia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 289 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli
Mercedes-AMG E63
Mercedes-AMG E63
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW X5 M50
BMW X5 M50
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Alicante Keskusta/Hotel Melia

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Alicante Keskusta/Hotel Melia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Alicante Keskusta/Hotel Melia?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Alicante Keskusta/Hotel Melia

Näytä lisää