Auton vuokraus alueella Barcelona

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Barcelona

Sixtin autovuokraamo Barcelonassa

Sixtin autovuokraamo Barcelonassa

Autonvuokraus Barcelonassa Espanjassa mahdollistaa ajelun vuokraamomme uusilla, mukavilla avoautoilla, henkilöautoilla, maastureilla, farmareilla, urheiluautoilla sekä pakettiautoilla. Autovuokraamo Barcelonassa palvelee sinua ammattitaidolla. Vuokraus on lisäksi edullista. Autokalustomme on todellakin uutta ja nykyaikaisin mukavuuksin varusteltua, sillä keskimäärin vuokra-autot ovat vain 3 kuukautta vanhoja. Autovalikoimamme on kattava, joten vuokra-auto löytyy meiltä, onpa tarpeesi millainen tahansa. Mikäli tarvitset käyttöösi vuokra-ajaksi GPS-navigaattoria tai lisäkuljettajan, voit valita ne jo vuokra-auton varausta tehdessäsi. Lisäpalveluja sekä lisävarusteita on meidän monipuolisella vuokraamollamme tarjolla vuokra-ajaksi varsin kattavasti. Meiltä myös lastenistuimet vuokra-autoon on vuokra-ajaksi saatavilla. Huomioithan että emme voi luvata sinulle yhtä tiettyä automerkkiä- tai mallia, mutta autoluokka on varausta tehdessä toki mahdollista valita. Voit valita vuokra-auton autoluokasta, joka vastaa parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Autonvuokraus Barcelonassa Sixtin vuokraamossa hoituu helposti ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua mielellään aina tarvittaessa.
Saat matkastasi enemmän irti kun ajelet vuokra-autolla

Saat matkastasi enemmän irti kun ajelet vuokra-autolla

Kun haluat paitsi loikoilla aurinkoisella rannalla, mutta myös nähdä ja kokea Barcelonan paikallista tarjontaa ja kaupungin nähtävyyksiä, on vuokra-auto Barcelonassa erinomainen liikkumisväline. Barcelonassa voit ajella vaikkapa vanhalle Sagrada Família kirkolle, joka on ainoastaan 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja jonka historiallinen arkkitehtuuri ihastuttaa kävijöitään. La Rambla eli Barcelonan kaupungin tunnettu ja vilkas pääkatu on paikka, jossa järjestetään usein markkinoita ja jossa ostokset on hyvä suorittaa. La Ramblalle ajat kaupungin ydinkeskustasta alle 10 minuutissa. Tibidabo Amusement Park on Barcelonan huvipuisto, joka sijaitsee vuoristossa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Huvipuiston yli 25 laitteessa aika kuluu joutuisasti ja pääset nauttimaan upeista maisemista, joita korkealla vuoristossa sijaitseva huvipuisto kävijöilleen tarjoilee. Huvipuisto on myös vanhimpia huvipuistoja koko maailmassa, sillä se on viihdyttänyt ihmisiä vuoren huipulla jo yli 100 vuoden ajan. Nämä nähtävyydet ehdit kiertää matkasi aikana helposti, kun kiertelet niissä vuokra-autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Barcelona
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Barcelona?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Barcelona sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Barcelona.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Barcelona?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Barcelona. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 13070 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Barcelona

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Barcelona?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Barcelona?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Barcelona?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?