Auton vuokraus toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya

 

Suosituin kohteessa Barcelona Rambla Catalunya

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Barcelona Rambla Catalunya

Osoite

Rambla de Catalunya 74, 08007 Barcelona, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Barcelona Rambla Catalunya

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Barcelonan Rambla Catalunyalla sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa, joka on oiva paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen. Toimipisteemme La Rambla Catalunyalla on helppo saavuttaa esimerkiksi junalla, metrolla tai taksilla. Rautatieasema Passeig de Gràcialle saavut helposti junalla, jos saavut kauempaa, esimerkiksi suoraan toisesta kaupungista. Itse juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä toimipisteeltämme. Jos puolestaan olet jo kaupungissa, saavut paikalle kätevästi metrolla eri puolelta kaupunkia. Jää pois pysäkillä Balmes, joka sijaitsee hotelli Balmesin edessä ja josta on lyhyt muutaman minuutin kävelymatka toimipisteellemme katua Carrer de Valencia pitkin, jolloin löydät toimipisteemme vasemmalta puoleltasi. Barcelonan Rambla Catalunyan toimipisteemme sijaitsee täydellisellä paikalla, suosituimpien nähtävyyksien läheisyydessä. Toimipisteeltämme lähdet helposti kiertämään suosituimmat nähtävyydet vuokraamallasi autolla. Vuokrattuasi auton löydät esimerkiksi kuuluisan La Sagrada Familian ja Picasso-museon muutaman minuutin automatkan päästä. Myös Plaça de Catalunyan näyttävä aukio kuuluu jokaisen turistin ohjelmaan. Vuokraamalla auton tavoitat myös kaupungin upeat rannat helposti, joissa voit viettää aikaa oman mielesi mukaan ja nauttia upeista maisemista.
Vuokra-auto Barcelona Rambla Catalunyalla helposti ja nopeasti meiltä

Vuokra-auto Barcelona Rambla Catalunyalla helposti ja nopeasti meiltä

Sixt autonvuokraus Barcelona Rambla Catalunyalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja jokaiseen makuun. Valikoimamme kattaa jykevät citymaasturit tasaiseen ajoon, farmarimallit koko perheelle sekä taloudelliset ja kätevät sedanit esimerkiksi pariskunnille tai bisnesmatkustajille. Ehkä haluat nauttia luksuksesta Barcelonassa ja nähdä kaupunkia tyylillä, jolloin valintasi on näyttävä urheiluauto. Kattavasta valikoimastamme löydät laadukkaat urheiluautot sekä premium-mallit suosituimmilta merkeiltä. Tutustu valikoimaan nettisivuillamme. Muistathan että varausvaiheessa emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Autonvuokraus Barcelona Rambla Catalunyalla tarjoaa myös kattavia lisäpalveluja, jotka on suunniteltu sinua varten, kuten lastenistuin perheen pienimmille sekä GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut helposti määränpäähäsi. Tutustu tarjoamiimme palveluihin nettisivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Barcelona Rambla Catalunya?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 858 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
Porsche Taycan
Porsche Taycan
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Maserati Ghibli SQ4
Maserati Ghibli SQ4
Mercedes-AMG CLA 45
Mercedes-AMG CLA 45
Porsche Panamera
Porsche Panamera

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Barcelona Rambla Catalunya

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Barcelona Rambla Catalunya?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Barcelona Rambla Catalunya?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?