Auton vuokraus toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port

 

Suosituin kohteessa Barcelona Paral.lel-Port

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Barcelona Paral.lel-Port

Osoite

Carrer Palaudàries 5-7, 08004 Barcelona, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Barcelona Paral.lel-Port

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Barcelona Parallel Port sijaitsee Barcelonan sataman läheisyydessä. Paikan päälle pääset helposti julkisilla kulkuyhteyksillä, kuten bussilla tai metrolla. Busseilla numero 20, 21, 64, D20, H14 pääset lähelle toimipistettämme, jää pois pysäkillä Avenida Paralelo, kävele eteenpäin muutama minuutti ja näet toimipisteemme vasemmalla puolellasi. Jos puolestaan saavut metrolla eri puolelta kaupunkia, lähin metroasema on niin ikään Avenida Paralelo, jolloin kävelet noin 300 metriä ja näet toimipisteemme helposti kyseisellä kadulla. Ehkä saavut laivalla Baleaareilta tai muilta saarilta, jolloin löydät toimipisteemme helposti sataman yhteydestä, Maritime museon läheisyydestä. Toimipisteemme Barcelona Parallel Port sijaitsee loistavalla paikalla ajatellen tutustumista kaupunkiin vuokra-autolla. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja pääväylän läheisyydessä, joka mahdollistaa vaivattoman tutustumisen myös kaupungin hieman ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Pedralbesin luostari tai jalkapallofanin unelmakohde Camp Nou- stadion, jossa pelaa kuuluisa kotijoukkue Barcelona.
Vuokra-auto Barcelonan Parallel Port toimipisteestämme helposti ja nopeasti

Vuokra-auto Barcelonan Parallel Port toimipisteestämme helposti ja nopeasti

Sixt autonvuokraus Barcelonan Parallel Port toimipisteessä tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluja. Meiltä löydät juuri sopivan vuokra-auton sinulle! Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi pariskunnille sopivat kompaktit sedanit tai koko perheelle sopivat farmarit. Suuremmalle porukalle sopiva vaihtoehto on minibussi, jolloin koko porukka liikkuu helposti yhdessä. Meiltä löydät myös jykevät citymaasturit ja vauhdikkaat urheiluautot. Tarjoamme myös kattavan valikoiman premium-malleja. Muistathan, että emme voi varausvaiheessa luvata tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu tarjontaamme vuokra-autoja nettisivuillamme ja löydä vuokra-autosi Barcelonassa! Nettisivuillamme voit myös tutustua hyödyllisiin lisäpalveluihin, kuten lastenistuin perheen pienimmille tai GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut helposti määränpäähäsi. Löydät kaikki tarjoamamme lisäpalvelut helposti nettisivuiltamme. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Barcelonan Parallel Port toimipisteessämme, ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, ja autamme sinua löytämään juuri sopivan vuokra-auton sinulle!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Barcelona Paral.lel-Port?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 681 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
Seat Mó 125 Eléctrica
Seat Mó 125 Eléctrica
Audi R8 Coupé
Audi R8 Coupé
Maserati Levante
Maserati Levante
Mercedes-Benz Clase G 63
Mercedes-Benz Clase G 63
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Barcelona Paral.lel-Port

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Barcelona Paral.lel-Port?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Barcelona Paral.lel-Port?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?