Auton vuokraus toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1

 

Suosituin kohteessa Barcelona Lentoasema T1

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1 alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Barcelona Lentoasema T1

Osoite

Terminal 1 & 2 Llegadas, 08820 El Prat de Llobregat, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Barcelona Lentoasema T1

Sixt autovuokraamo Barcelonan lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Barcelonan lentoasemalla

Sixtin autonvuokrauksesta Barcelonan lentoasemalta löytyy monipuolinen valikoima vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Pystymme tarjoamaan jokaiselle jotakin. Toimipisteeltämme voi vuokrata vaikkapa tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit kuin nelivetoiset katumaasturit. Jos tarvitset enemmän tilaa, on valintasi silloin minibussi tai pakettiauto. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten lastenistuimen tai navigaattorin. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta rentoa ja huoletonta, joten sekin kannattaa mahdollisesti liittää autovuokraan. Älä unohda miettiä autovakuutuksia, koska nekin ovat tärkeitä. Meiltä saat otettua niin perusvakuutuksen kuin esimerkiksi kaiken kattavan vakuutuspaketinkin. Kun lomakohteesi on Barcelonan lentoasema, eli BCN, olemme valmiita auttamaan sinua autonvuokrauksessa.
Autonvuokraus Barcelonan lentoasemalta onnistuu nopeasti netissä

Autonvuokraus Barcelonan lentoasemalta onnistuu nopeasti netissä

Tämä kansainvälinen, monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema kuuluu koko Euroopan vilkkaimpiin. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee sekä terminaaleissa 1 että 2. Terminaali 2 on helpommin löydettävissä saapuvalta lennolta tullessa, sillä se sijaitsee aivan uloskäynnin lähettyvillä. Meiltä saatkin vuokra-auton alle kätevästi heti lentokoneen laskeuduttua. Kun teet autovarauksen etukäteen, voit silloin vain noutaa kaikki tarvittavat paperit, avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet ja lähteä tutkimaan kaupunkia. Auton voi halutessaan palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä tulee sopia etukäteen. Vuokraa auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Koe unohdumattomia elämyksiä miljoonakaupungissa

Koe unohdumattomia elämyksiä miljoonakaupungissa

Autonvuokraus Barcelonan lentoasemalta kannattaa monestakin syystä. Vuokra-autolla kaupunkiin pääsee tutustumaan paljon helpommin. Barcelona on siis yksi Espanjan suurimmista kaupungeista. Siellä on hankala kulkea pelkästään jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa erilaiset kirkot, kuten Sagrada Familia, Santa Maria del Mar ja hieman kauempana kaupungin keskustasta sijaitseva Santa Eulalian katedraali. Kaupungissa vieraillessaan kannattaa käydä tutustumassa myös La Ramblalle, joka on kaupungin kuuluisin katu kaikkine elävine patsaineen. Ota siis vuokra-auto Barcelonan lentoasemalta ja nauti lomastasi aivan täysillä. Haluamme, että sinä saat lomastasi kaiken irti. Sen vuoksi vuokra-auto onkin loistava valinta helpottamaan lomaasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Barcelona Lentoasema T1?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1 sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 6612 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Mercedes-AMG CLA 45
Mercedes-AMG CLA 45
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz EQV
Mercedes-AMG E63
Mercedes-AMG E63
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Barcelona Lentoasema T1

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Barcelona Lentoasema T1?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Barcelona Lentoasema T1?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?