Auton vuokraus toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Santiago Compostela Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Santiago Compostela Lentoasema

Osoite

Zona rent a car - Llegadas, 15820 Santiago de Compostela, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Santiago Compostela Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Santiago de Compostelan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Santiago de Compostelan lentokentällä

Sixtin Autovuokraamo auttaa sinut Santiago de Compostelan lentoasemalta aloittamaan matkasi Espanjassa kaikkein kätevimmin. Taloudellisella henkilöautolla tai farmarilla suuntaat mukavasti työmatkalle tai lomalle perheen tai matkakumppanisi kanssa, ja häämatkalaisille tai hieman enemmän vauhtia matkaansa haluaville meillä on tarjolla myös urheiluautoja ja avoautoja. Pakettiautoissamme mukanasi kulkevat myös isokokoisemmat matkatavarat ja maastureillamme selvität puolestaan haastavammat tieosuudet leikiten. Autonvuokraus Santiago de Compostelan lentoasemalta sujuu kätevästi 24 tunnin noutopalvelulla tai palautuspalvelulla, ja voit halutessasi myös valita vuokra-autosi iPhonella noudon yhteydessä. Sixt ei voi taata jotakin tiettyä merkkiä, ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Vuokra-autolla pääset Santiago de Compostelan lentoasemalta tutkimaan Espanjaa

Vuokra-autolla pääset Santiago de Compostelan lentoasemalta tutkimaan Espanjaa

Löydät toimipisteemme helposti saavuttuasi Santiago de Compostelan lentoasemalle kentän sisäpuolelta ja pääset aloittamaan matkasi ilman odotteluja. Lentoasema, lyhenteeltään SCQ on näppärän ajomatkan päässä Santiago de Compostelasta ja karautat kaupunkiin noin parissa kymmenessä minuutissa. Tämä kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Galician autonomisella alueella Pohjois-Espanjassa ja onkin alueensa toiseksi suurin lentokenttä Bilbaon jälkeen. Kristittyjen historiallinen pyhiinvaellusreitti Camino de Santiago kulkee lähellä lentokenttää ja vaikka et olisikaan itse pyhiinvaellusmatkalla, on reitti varmasti mielenkiintoinen pysähdyspaikka paikallisena nähtävyytenä. Tee varaus vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi, ja pääset hyppäämään vuokra-auton rattiin lentokentällä heti saavuttuasi!
Santiago de Compostelan pyhiinvaelluskaupungissa on historian havinaa

Santiago de Compostelan pyhiinvaelluskaupungissa on historian havinaa

Santiago de Compostela on kenties tunnetuin pyhiinvaellusreitistään, joka kuuluukin vanhan kaupungin ohella Unescon maailmanperintöluetteloon. Kaupungissa sijaitseva Apostoli Jaakob vanhemman hauta on ollut satojen vuosien ajan yksi Euroopan tärkeimpiä pyhiinvaelluskohteita, ja kaupunkiin onkin perustettu pyhiinvaelluksesta ja sen historiasta kertova Museo das Pergrinacion. Kaupungissa on myös muita historiallisia kohteita, kuten varhaiskeskiajalta peräisin oleva katedraali ja 1100-luvulta peräisin oleva Colegiata de Santa Maria del Sar. Kaupungissa on myös moderneja kohteja, kuten kulttuurikeskus Cidade da Cultura, ja shoppailijoiden suosima ostosalue Ensanche. Autonvuokraus Santiago de Compostelan lentoasemalta on oiva tapa päästä tutustumaan myös laajemmalti Galiciaan, kuten esimerkiksi Al Corunan satamakaupunkiin, rannikon viehättäviin pikkukaupunkeihin tai vaikkapa kohtuullisen ajomatkan päässä sijaitsevaan naapurivaltioon Portugaliin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Santiago Compostela Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1194 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Mercedes-Benz Clase G 500
Mercedes-Benz Clase G 500
BMW M850i Gran Coupé
BMW M850i Gran Coupé
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Seat Mó 125 Eléctrica
Seat Mó 125 Eléctrica
Mercedes-AMG E63
Mercedes-AMG E63
Porsche Panamera
Porsche Panamera

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Santiago Compostela Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Santiago Compostela Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Santiago Compostela Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Santiago Compostela Lentoasema

Näytä lisää