Auton vuokraus alueella Santiago de Compostela

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Santiago de Compostela

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Santiago Compostela Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Santiago de Compostela

Autonvuokraus Santiago de Compostelassa käy kätevästi Sixtin kautta

Autonvuokraus Santiago de Compostelassa käy kätevästi Sixtin kautta

Sixt Autovuokraamo Santiago de Compostelassa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-auton tämän kauniin maan tutkimiseen. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Voit valita auton oman tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin isommat farmaritkin. Voit ottaa allesi myös näyttävän ja loman tuntua henkivän avoauton. Sixtin kautta autonvuokraus on helppoa ja nopeaa. Autokalustomme Santiago de Compostelassa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun! Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Santiago de Compostelasta! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Santiago de Compostelassa ovat ilmastoituja. Kun suunnittelet autonvuokrausta Santiago de Compostelassa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus herättää kysymyksiä.
Pyhiinvaeltajien Santiago de Compostela

Pyhiinvaeltajien Santiago de Compostela

Santiago de Compostela on tunnettu erityisesti pyhiinvaeltajien matkakohteena. Tämä Espanjan A Coruñan maakunnassa, maan luoteisosassa sijaitseva kaupunki asuttaa hieman alle 100 000 asukasta ja siellä käy vuosittain satojatuhansia pyhiinvaeltajia. Useat erilaiset ja eripituiset pyhiinvaellusreitit päätyvät Santiago de Compostelan katedraaliin, jossa säilytetään apostoli Jaakobin pyhäinjäännöstä. Santiago de Compostelan vanha kaupunki ja pyhiinvaellusreitti kuuluvat Unescon maailmanperintöluetteloon. Jos vaetaminen ei innosta, sujuu liikkuminen Santiago de Compostelassa ja sen lähiympäristössä näpsäkästi ja vikkelästi Sixt vuokra-autolla. Kaupungin katedraalin saavuttaa parissa minuutissa ja siitä hurautat vaikkapa USC:n luonnonhistorialliseen museoon, joka sijaitsee parin kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Shoppailusta kiinnostuneiden kannattaa suunnata ostoskeskuksiin, kuten As Cancelas tai Área Central. Ostokset kulkevat mukana kätevästi tilavissa Sixt vuokra-autoissa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Santiago de Compostela
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Santiago de Compostela?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Santiago de Compostela sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Santiago de Compostela.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Santiago de Compostela?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Santiago de Compostela. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1113 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Santiago de Compostela
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Santiago de Compostela?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Santiago de Compostela?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Santiago de Compostela?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Santiago de Compostela

Näytä lisää