Auton vuokraus toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Fuerteventura Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Fuerteventura Lentoasema

Osoite

Carretera Matorral, s/n, 35610 Puerto del Rosario, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:30

Palvelumme toimipisteessä Fuerteventura Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Fuerteventuran lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Fuerteventuran lentokentällä

Pääset tutustumaan Kanariansaarten toiseksi suurimpaan saareen kätevästi vuokraamalla auton Sixtin Autovuokraamosta Fuerteventuran lentokentältä. Valittavanasi on autovalikoimastamme taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, vaikeaankin maastoon soveltuvat maasturit sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Kaikki automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja. Otathan kuitenkin huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian varatessasi. Lisäpalveluilla helpotat matkantekoa entisestään. Saarta kierrellessä GPS-navigaattori, lisäkuljettajan nimeäminen tai lastenistuimet ovat hyvä lisä vuokra-autoon. Voit varata auton etukäteen näppärästi puhelimitse luotettavasta asiakaspalvelustamme tai verkkosivuiltamme.
Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentällä

Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentällä

Fuerteventuran lentokenttä, lyhenteeltään FUE, tunnetaan myös nimellä Matorral. Espanjalle kuuluvan Kanariansaarten saaren, Fuerteventuran, pääkaupunki on Puerto del Rosario ja lentokenttä sijaitsee vain viiden kilometrin päässä pääkaupungista ja ajat sinne vuokra-autollasi noin kymmenessä minuutissa. Löydät vuokrauspisteemme heti laskeuduttuasi terminaalista Sixt-kylttiä seuraamalla ja pääset alkamaan matkasi saman tien. Vuokra-auton voi noutaa kellon ympäri palvelupisteestämme, joten myöhäinenkään lennon saapuminen ei ole este auton vuokraukselle Fuerteventuran lentokentältä, kun olet tehnyt varauksen jo etukäteen.
Fuerteventuran saaren nähtävyydet haltuun vuokra-autolla

Fuerteventuran saaren nähtävyydet haltuun vuokra-autolla

Fuerteventuran saarella asuu noin 100.000 asukasta, ja se on noin 100 kilometriä pitkä ja siellä sanotaan olevan Kanariansaarten upeimmat rannat. Tästä voit helposti ottaa selvän vuokra-auto allasi ja suunnata saaren parhaimmiksi kutsutuille rannoille Sotaventoon ja Correlejoon, jotka sijaitsevat saaren pohjoisosassa, reilun 30 kilometrin päässä Puerto del Rosariosta. Saari soveltuu myös mainiosti kaikenlaiseen vesiurheilun sukelluksesta surffaukseen. Sieltä löytyy myös muutama golfkenttä, joista Caleta de Fustea pidetään yhtenä parhaimmista ja se löytyy pääkaupungista etelään. Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentältä siis kannattaa, kun saa golf- ja muut tarvikkeet helposti kuljetettua mukanaan saarta ympäri ajellessa. Tuliperäisen saaren karua luontoa kelpaa ihailla vuokra-auton ikkunasta ja pysähtyä katselemaan tarkemmin aina halutessaan. Jos taas haluaa historiallisempaa sisältöä matkaltaan, kannattaa suunnata saaren keskelle Betancuriaan, joka oli aikoinaan saaren ensimmäinen pääkaupunki ja vanhat luostarin rauniot ovat kaupungin tunnetuin nähtävyys. Fuerteventuran upeimpana reittinä pidetään Betancurian ja Pájaran välistä mäkistä matkaa, jota reunustavat laavakentät, tulivuoren huiput ja muut mahtavat maisemat. Vuokra-auto alla kaikki on lähelläsi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Fuerteventura Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1559 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi R8 Coupé
Audi R8 Coupé
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Maserati Levante
Maserati Levante
Mercedes-Benz Clase G 63
Mercedes-Benz Clase G 63
Maserati Ghibli SQ4
Maserati Ghibli SQ4
Mercedes-Benz Clase G 500
Mercedes-Benz Clase G 500

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Fuerteventura Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Fuerteventura Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Fuerteventura Lentoasema

    Näytä lisää