Auton vuokraus toimipisteestä Ibiza Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Ibiza Lentoasema

Osoite

Zona rent a car - Llegadas, 07818 Sant Jordi de Ses Salines, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Ibiza Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Ibizan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Ibizan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Ibizan lentokentällä Espanjassa tarjoaa autonvuokrausta asiantuntevasti kilpailukykyisin hinnoin. Autovalikoimaamme kuuluvat näppärät henkilöautot, tilavat farmarit sekä luotettavat maasturit. Näyttävään menoon tarjolla on myös urheilu- ja avoautoja. Lisäpalveluillamme teet matkasta vieläkin mukavamman. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori suunnistusta helpottamaan tai lisäkuljettajapalvelu, jonka avulla voitte vaihtaa kuljettajaa matkaseurueen kesken. Autonvuokraus Ibizan lentokentällä on helppoa ja huoletonta. Ota matkastasi kaikki irti!
Autonvuokraus Ibizan lentokentällä

Autonvuokraus Ibizan lentokentällä

Ibizan lentokenttä, lyhennettynä IBZ, sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Ibizan kaupungista. Vuokra-autolla vältät matkastressin, ja siirryt kaupunkiin noin kymmenessä minuutissa. Valitse Sixt ja tee vuokra-auton varaus jo etukäteen nettisivuillamme tai puhelimitse. Huomaathan, että varaus koskee autokategoriaa, ei tiettyä automallia. Varaamasi vuokra-auto odottaa sinua, kun saavut kohteeseen. Jos sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Ibizan lentokentällä, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta!
Sixt vuokra-autolla monipuoliselle Ibizalle

Sixt vuokra-autolla monipuoliselle Ibizalle

Ibiza eli Eivissa on tunnettu erityisesti juhlijoiden paratiisina, mutta se on kiehtova matkakohde kaikenlaisille matkaajille. Ibizan saari sijaitsee Välimerellä ja se kuuluu Baleaarien saarisyhmään yhdessä Mallorcan, Menorcan ja Formenteran kanssa. Kuvankauniilla saarella onnistuu juhlimisen lisäksi myös ostosten teko, rentoutuminen, vesiaktiviteetit, historiallisiin kohteisiin tutustuminen sekä kauniista luonnosta nauttiminen. Kun otat allesi Sixtin vuokra-auton jo Ibizan lentokentältä, pääset tutustumaan tähän monipuoliseen saareen vaivattomasti.Ibizan saarella asuu hieman noin 125.000 asukasta, ja sen on pinta-alaltaan vain noin 570 neliökilometriä. Pieneen saareen tutustut loistavasti ottamalla allesi Sixtin vuokra-auton heti Ibizan lentokentälle laskeuduttuasi. Saaren ajaa läpi noin tunnissa, joten voit ajella vaikka koko saaren ympäri pariinkin otteeseen. Näet varmasti paljon ja kokemus on unohtumaton. Ota suunnaksi vaikkapa Ses Salinas tai Es Vedra, jotka ovat saaren kaksi kansallispuistoa. Ibizan saari on Unescon maailmanperintökohde luonnon monimuotoisuuden vuoksi, joten näitä kohteita ei kannata jättää väliin. Ibizan lisäksi tutustumisen arvoisia kaupunkeja ovat esimerkiksi San Antonio sekä Santa Eulalia. Sixtin vuokra-autolla liikkuminen Ibizassa sujuu näppärästi sekä aina oman aikataulusi mukaan. Valmistaudu siis kokemaan elämäsi seikkailu!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ibiza Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ibiza Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ibiza Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ibiza Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ibiza Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1947 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ibiza Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ibiza Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ibiza Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ibiza Lentoasema

    Näytä lisää