Auton vuokraus alueella Ibiza

 

Suosituin kohteessa Ibiza

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Ibiza Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Ibiza

Sixtin autovuokraamo Ibizalla Espanjassa

Sixtin autovuokraamo Ibizalla Espanjassa

Autonvuokraus Ibizalla Sixtin luotettavalla vuokraamolla on hyvä mahdollisuus päästä liikkumaan helposti kohteessa uudella mukavalla ajoneuvolla. Autovuokraamomme Ibizalla tarjoaa monenlaisia vuokra-autoja, joista löytyy sopiva moneen tarpeeseen. Vuokraamamme autokalusto on uutta ja modernia. Vuokra-autoina Ibizalla laajassa autovalikoimassamme on maastureita, farmareita, henkilöautoja, urheiluautoja sekä avoautoja. Myös minibussi on mahdollista vuokrata, kun tarvitset kulkuneuvon isommalle joukolle. Autonvuokraus Ibizan lämmössä on mukavaa, sillä vuokra-automme ovat ilmastoituja, eikä kesän kuumimpina päivinäkään tarvitse automatkoilla turhaan hikoilla. Lisävarusteita on myös mahdollista vuokra-autoon matkan ajaksi hankkia tarpeensa mukaan. Lisävarusteiksi voit valita muun muassa lasten turvaistuimen tai korokeistuimen isommille lapsille, navigaattorin tai lisäkuljettajan. Ja mikäli pidät enemmän dieselmoottorilla varustetuista autoista, on myös se mahdollista valita. Matkan ajaksi on myös mahdollista ottaa vuokra-autoon vakuutuksia. Kun vuokraat ajoneuvoa käyttöösi,otathan huomioon, että emme pysty takaamaan tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa. Voit päättää mistä kategoriasta haluat vuokra-auton varata.
Vuokra-autolla seikkailet Ibizan monilla nähtävyyksillä helpoiten

Vuokra-autolla seikkailet Ibizan monilla nähtävyyksillä helpoiten

Vuokra-autolla Ibizalla on mukava kierrellä saarelta löytyviä nähtävyyksiä, joista yksi kokemisen arvoinen kohde on suosittu vesipuisto Aguamar, jossa etenkin kuumimpina päivinä on aikaa mukava viettää. Pääkaupungin Ibiza Townin keskustasta matka vesipuistoon vuokra-autolla vie vain hieman reilu 5 minuuttia. Ibizan historiallinen vanhakaupunki puolestaan on paikka, jossa näet vanhoja rakennuksia ja voit maistella paikallisia herkkuja, sen pienissä ja tunnelmallisissa ravintoloissa. Keskustasta vanhaankaupunkiin ajaa noin 10 minuutissa. Kun haluat tutustua Ibizan paikalliseen arkeologiaan, voit ajella saaren arkeologiselle museolle, joka sijaitsee aivan pääkaupunki Ibiza Townin keskustan tuntumassa. Matka ajaen museolle kestää vain reilu 10 minuuttia ja tämäkin matka taittuu mukavimmin kun käytössäsi on vuokra-auto. Ibiza Townin korkeimmalta kohdalta löydät Santa Maria d'Eivissan katedraalin, joka lukeutuu merkittävimpiin nähtävyyksiin saaren pääkaupungissa. Näihin ja lukuisiin muihin hienoihin kohteisiin pääset kulkemaan vuokra-autolla ja samalla ehdit nähdä hienoja paikallisia maisemiakin paljon enemmän. Mikä kohde mielessäsi siintääkään, kannattaa kulkutavaksi valita autonvuokraus Ibizalla, jolloin paitsi matkan reitit, myös aikataulut ovat itse valittavissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Ibiza

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Ibiza?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ibiza sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Ibiza.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Ibiza?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Ibiza. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2233 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Ibiza

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Ibiza?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Ibiza?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Ibiza?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Ibiza

Näytä lisää