Auton vuokraus toimipisteestä Sevilla Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Sevilla Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Sevilla Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Sevilla Lentoasema

Osoite

Aeropuerto de Sevilla, 41020 Sevilla, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Sevilla Lentoasema

Sixt autonvuokraus Sevillan lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Sevillan lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Sevillan lentoasemalla tarjoaa käyttöösi monipuolisen vuokra-autovalikoiman, hyödylliset lisäpalvelut sekä turvallisuutta lisäävät lisäturvamahdollisuudet. Hankkiessasi käyttöösi vuokra-autoa Sevillan lentoasemalta voit valita lisäpalveluksi esimerkiksi lisäkuljettajan, navigointilaitteen, automaattivaihteiston, diesel-moottorin, erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia, tai vaikkapa talvipaketin. Lisäturvana puolestaan tarjoamme esimerkiksi matkanjatkumisturvaa, kolariturvaa sekä lasi- ja rengasturvaa.Toimipisteemme monipuolinen vuokra-autovalikoima taas kattaa niin luksusta henkivät avo- ja urheiluautot kuin maastoajossa käytännölliset maasturitkin. Lisäksi tarjoamme suuremman porukan tarpeisiin minibusseja ja tietysti valikoimastamme löytyvät myös perinteiset ja kaupunkikäytössä näppärät henkilöautot sekä farmarit.Vuokra-autoa varatessasi sinun on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Helppoa autonvuokrausta Sevillan lentoasemalta

Helppoa autonvuokrausta Sevillan lentoasemalta

Kaupungin lentoasema (SVQ) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä sen keskustasta. Autonvuokraus Sevillan lentoasemalta sujuu kätevimmin etukäteen internetissä, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai perinteisesti soittamalla toimipisteeseemme. Tietysti sinulla on halutessasi myös mahdollisuus varata vuokra-auto vasta paikan päälle saavuttuasi. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että toimipisteemme tarjoaa ympärivuorokautisen vuokra-auton noutomahdollisuuden sekä mahdollisuuden valita vuokra-auto itse iPhonellasi, mikäli olet jo varannut vuokra-auton. Myös palautus lentoaseman toimipisteeseemme sujuu ympäri vuorokauden, tai halutessasi voit myös palauttaa vuokra-auton johonkin toiseen toimipisteeseemme joita löytyy ympäri kaupunkia lähes sen kaikilta keskeisiltä paikoilta ja myös kaupungin syrjäisemmistä osista.
Koe Espanjan Andalusia Sixtin vuokra-autolla

Koe Espanjan Andalusia Sixtin vuokra-autolla

Vuokra-auton hankkiminen Sevillassa on hyvä ajatus, sillä sen avulla pääset helposti tutustumaan vaikka koko kauniiseen Andalusian itsehallintoalueeseen ja varsinkin Sevillan maakuntaan, jonka pääkaupunki samanniminen kaupunki on.Itse kaupungissa taas kannattaa vierailla ainakin vuonna 1506 valmistuneessa Santa Marían katedraalissa, joka on maailman suurin goottilainen katedraali ja josta löytyvät Kristoffer Kolumbuksen jäänteet. Katedraalin paikalla ennen olleen moskeijan vielä säilyneestä Giralda-tornista on tullut kaupungin symboli.Vuokra-autolla pääset helposti kiertämään kaikki kaupungin nähtävyydet ja voit vierailla myös esimerkiksi kuninkaallisissa palatsirakennuksissa (Alcázares Reales) Plaza de Trinfon aukiolla tai kuuluisalla Guadalquivirin rannalla sijaitsevalla kultaisella tornilla Torre de Orolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sevilla Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sevilla Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sevilla Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sevilla Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sevilla Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2115 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz Clase G 63
Mercedes-Benz Clase G 63
Maserati Levante
Maserati Levante
Porsche Taycan
Porsche Taycan
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
Audi R8 Convertible
Audi R8 Convertible
Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible
Audi R8 Coupé
Audi R8 Coupé
Porsche Cayenne Hybrid
Porsche Cayenne Hybrid
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sevilla Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sevilla Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sevilla Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Sevilla Lentoasema

Näytä lisää