Auton vuokraus alueella Sevilla

 

Suosituin kohteessa Sevilla

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Sevilla Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Sevilla

Lisäpalvelumme Sixt Autovuokraamoissa Sevillassa

Lisäpalvelumme Sixt Autovuokraamoissa Sevillassa

Autonvuokraus Sevillassa luonnistuu helposti Sixtiltä jostakin kaupungin toimipisteestämme. Kaikki toimipisteemme mahdollistavat niin vuokra-auton noudon kuin sen palautuksenkin ympäri vuorokauden. Autovuokraamomme Sevillassa, Espanjan sydämessä, tarjoavat käyttöösi monipuolisen vuokra-autovalikoiman, mikä kuitenkin voi vaihdella hieman eri toimipisteidemme välillä. Saat kaupungista kuitenkin käyttöösi niin taloudelliset henkilöautot kuin farmaritkin, mutta myös upeita urheilu- ja avoautoja, sekä käytännöllisiä maastureita. Jotkin toimipisteemme tarjoavat lisäksi käyttöösi myös tilavia pakettiautoja. Meiltä autonvuokraus Sevillassa sujuu vaivattomasti, myös alle 25-vuotiailta asiakkailtamme, joilta veloitamme vain pienen lisämaksun. Vuokratessasi meiltä autoa, sinun kannattaa harkita myös erilaisten lisäpalveluidemme hyödyntämistä, sillä meiltä voit hankkia matkaasi helpottamaan esimerkiksi tavaratelineen, lumiketjut, navigaattorin tai vaikkapa erilaisia lastenistuimia ja turvakaukaloita. Autonvuokraus Sevillassa on myös helppoa, sillä voit hoitaa sen joustavasti etukäteen hyödyntämällä esimerkiksi verkkosivujemme varauspalvelua, helppokäyttöistä mobiilisovellustamme tai vaikka soittamalla meille. Varauksen teko etukäteen kannattaakin, sillä silloin voit noutaa vuokra-ajoneuvosi toimipisteestämme myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Muistathan kuitenkin, että takaamme aina valitun kategorian mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä mallia tai merkkiä.
Suuntaa vuokra-autolla Sevillaan ja koe enemmän

Suuntaa vuokra-autolla Sevillaan ja koe enemmän

Andalusian maakunnan pääkaupunki Sevilla, joka on niin flamencon kuin härkätaisteluidenkin koti, on monipuolinen ja periespanjalainen kohde, mikä tarjoaa matkaajille niin historiaa, nähtävyyksiä, yöelämää kuin suurkaupungin sykettäkin. Vuokra-autolla upeaan Andalusian alueeseen pääsee tutustumaan helposti ja nauttimaan sen tarjoamista elämyksistä aivan omalaatuisella tavalla. Kaupungista ajamalla kannattaa suunnata vähintään ihanaan De San Isidoro Del Campon luostariin sekä uimarannalle nauttimaan Espanjan auringosta. Toisaalta myös Aquapoliksen vesipuisto sijaitsee helpon ajomatkan päässä kaupungista. Itse kaupungistakin löytyy kuitenkin paljon nähtävää. Missään nimessä ei kannata jättää väliin vierailua Intioiden arkistoa vuodelta 1585, mistä löytyy esimerkiksi Kristoffer Kolumbuksen päiväkirja. Upea näky on myös Alcazarin kuninkaallinen palatsi hehkeine puutarhoineen, kuten myös kaupungin upea katedraali, jonka rakentaminen aloitettiin vuonna 1403. Kaupungin eräs tunnetuimmista maamerkeistä taas on 1300-luvulta peräisin oleva vartiotorni, Torre del Oro, jossa nykyään pääsee tutustumaan mielenkiintoiseen merenkulkumuseoon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Sevilla

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Sevilla?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sevilla sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Sevilla.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Sevilla?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Sevilla. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3945 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Sevilla

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sevilla?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sevilla?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sevilla?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Sevilla

Näytä lisää