Auton vuokraus toimipisteestä Valencia Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Valencia Lentoasema

* Hinnat on laskettu 26.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Valencia Lentoasema alkaen 02.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Valencia Lentoasema

Osoite

Zona rent a car - Llegadas, 46940 Manises (Valencia), Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Valencia Lentoasema

Sixt autovuokraus Valencian lentoasemalla

Sixt autovuokraus Valencian lentoasemalla

Sixt autovuokraamosta Valencian lentoasemalta hankit vuokra-auton käyttöösi helposti ja vaivattomasti vaikka heti lentokentältä poistuessasi. Toimipisteemme vuokra-autovalikoimasta löydät vuokra-autoja moneen eri tarpeeseen. Tarjoamme käyttöösi esimerkiksi luksusta henkivät avo- ja urheiluautot, maastossa ajamista suunnittelevalle käytännölliset maasturit, suurelle joukolle soveltuvat minibussit, sekä tietysti myös perinteiset ja kaupunkiajossa kätevät henkilöautot sekä farmarit. Jo autonvuokrausta suunnitellessa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että takaamme sinulle varmasti vain valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, sillä emme valitettavasti voi varmasti luvata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia.Lentoaseman toimipisteessämme valittavanasi on autonvuokrauksen yhteydessä myös lukuisia lisäpalveluita, esimerkiksi navigointilaite, automaattivaihteisto, lisäkuljettaja tai diesel-moottori. Lisäksi voit halutessasi hankkia jo valmiiksi kattavasti vakuutettuihin ajoneuvoihimme lisäturvaa.
Autovuokraus Valencian lentoasemalta

Autovuokraus Valencian lentoasemalta

Autonvuokraus Valencian lentoasemalta (VLC), joka tunnetaan myös nimellä Manisesin lentoasema ja joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin kekustasta, sujuu kätevästi jo etukäteen internetissä, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai esimerkiksi soittamalla. Halutessasi voit kuitenkin vuokrata auton vasta paikan päälle saavuttuasi. Huomaa kuitenkin, että mikäli olet varannut vuokra-autosi Valencian lentoasemalta etukäteen, voit valita sen näppärästi iPhonesi avulla vuokra-autoa noutaessasi.Halutessasi voit palauttaa vuokra-autosi myös toiseen toimipisteeseemme, joita kaupungista löytyy lukuisia niin sen keskustasta, rautatieasemilta kuin kaupungin syrjäisemmiltäkin alueilta. Palauttaessasi vuokra-autoa lentoasemalle voit tehdä sen ympäri vuorokauden myös toimipisteemme aukioloaikojen ulkopuolella.
Koe Valencia Sixtin vuokra-autolla

Koe Valencia Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Valenciassa kannattaa, sillä kyseessä on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, josta kaiken mahdollisen saa parhaiten irti voidessaan liikkua suurkaupungin alueella ongelmitta. Vuokra-autolla pääset myös tutustumaan helposti esimerkiksi kauniiseen maakuntaan laajemminkin.Itse kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua ainakin vuonna 2004 valmistuneeseen taide- ja tiedekeskukseen Ciutat de les Arts i de les Ciènciesiin, joka on valtaisa vapaa-ajan kompelksi, josta löytyy esimerkiksi valtamerikeskus, tiedekeskus, elokuvateatteri sekä teatteri. Lisäksi vierailla kannattaa ainakin Unescon maailmanperintökohteessa 1400-luvulta olevassa Llotja de la Seda silkinmyyntipaikassa.Vuokra-autolla pääsee ajamaan helposti myös vanhankaupungin ulkopuolella sijaitsevalle maan suurimmalle rannalle, jossa kaupunkielämän vastapainoksi voi viettää aikaa esimerkiksi uiden ja aurinkoa ottaen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Valencia Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Valencia Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Valencia Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Valencia Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Valencia Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2332 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Mercedes-AMG E63
Mercedes-AMG E63
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Maserati Levante
Maserati Levante
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Valencia Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Valencia Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Valencia Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Valencia Lentoasema

Näytä lisää