Auton vuokraus toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Valencia Sorolla Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Valencia Sorolla Rautatieasema

Osoite

C/ San Vicente Martir 171 Estación Joaquín Sorolla, 46007 Valencia, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Valencia Sorolla Rautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Valencia Renfe sijaitsee kaupungin uuden rautatieaseman yhteydessä, jonne saapuvat nopeat AVE-junat esimerkiksi Madridista tai Barcelonasta. Saapuessasi junalla Valenciaan, poistu rautatieaseman uloskäynnistä ja toimipisteemme löydät helposti toiselta puolelta katua, postiaseman Correos edestä. Jos puolestaan olet jo kaupungissa, saavutat toimipisteemme helposti julkisilla kulkuyhteyksillä. Matka kaupungin keskustasta metrolla kestää noin 10 minuuttia, lähin pysäkki on Jesus. Jos puolestaan saavut raitiovaunulla, matkaa kestää noin 20 minuuttia ja lähin pysäkki on Giorgeta-Carcaixent, josta kävelymatkaa kohti toimipistettämme jää noin alle 10 minuuttia. Lisäksi rautatieasemalle on bussiyhteys eri puolilta kaupunkia, matka keskustasta kestää noin 20 minuuttia. Autonvuokrauksen toimipisteemme Valencia Renfe sijaitsee erinomaisella paikalla lähteä tutustumaan Valencian nähtävyyksiin. Näe kaupungin ainutlaatuinen arkkitehtuuri, kurvaa uimaan upeille hiekkarannoille tai tutustu tiedepuisto Ciudad de las Artes y las Cienciaan, kaikki helposti vuokra-autollasi. Valencia tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle, muista myös maistaa kuuluisaa herkullista paellaa!
Vuokra-auto Valencian Renfen toimipisteestämme koko perheelle

Vuokra-auto Valencian Renfen toimipisteestämme koko perheelle

Sixt autonvuokraus Valencian Renfessä tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluja. Meiltä löydät taloudelliset ja kompaktit sedanit, kuin myös jykevät citymaasturit. Perheille tai kaveriporukoille sopiva valinta on myös luotettava farmarimalli. Jos puolestaan matkustatte suuremmalla porukalla, on paras vaihtoehto minibussi, joka kuljettaa koko porukan yhdessä perille. Ehkä haluat hieman luksusta, jolloin suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaan avo- ja urheiluautoja, muista myös premium-mallit. Huomioithan että emme voi taata tiettyä automallia varausvaiheessa, ainoastaan tietyn autokategorian. Tarjoamme myös hyödyllisiä lisäpalveluja, kuten lasi-ja rengasturva tai omavastuun pienennys pientä lisämaksua vastaan, jotka takaavat sinulle rentouttavan ajokokemuksen. Kaikissa vuokra-autoissamme on mukavuuksina ilmastointi ja vakionopeudensäädin, voit myös lisätä esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimen perheen pienimmille. Tutustu valikoimaan nettisivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Valencia Sorolla Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1283 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Audi R8 Convertible
Audi R8 Convertible
Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz EQV
Maserati Ghibli SQ4
Maserati Ghibli SQ4
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible
BMW i8 Roadster
BMW i8 Roadster
Mercedes-AMG E63
Mercedes-AMG E63
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Valencia Sorolla Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Valencia Sorolla Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Valencia Sorolla Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Valencia Sorolla Rautatieasema

Näytä lisää