Auton vuokraus toimipisteestä Bilbao Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Bilbao Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bilbao Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bilbao Lentoasema

Osoite

Aeropuerto de Bilbao, 48180 Loiu, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Bilbao Lentoasema

Sixt autovuokraamo Bilbaon lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Bilbaon lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Bilbaon lentoasemalla palvelee lomalleen saapuvia turisteja tarjoten laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen voi löytää omiin tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin soveltuvien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojenkin runsaasta joukosta. Vuokraan voi lisätä myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tuovat ajamiseen huolettomuutta, kun sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä kuluja. Autolle voi ottaa joko perusvakuutuksen tai kaiken kattavan vakuutuksen oman mielensä mukaisesti. Kun lomasi päämäärä on Bilbaon lentoasema, eli BIO, käänny vain meidän puoleemme.
Autonvuokraus Bilbaon lentoasemalta käy nopeasti

Autonvuokraus Bilbaon lentoasemalta käy nopeasti

Bilbao on erittäin suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa. Lämpimä Välimeren ilmasto ja ystävälliset ihmiset toivottavat kaikki turistit tervetulleeksi vuosi toisensa jälkeen. Löydät toimipisteemme heti lentoasemalta saapuvien terminaalista, jotta sinun matka pääsisi jatkumaan. Toimipisteeltämme saat vuokra-auton avaimet ja kaikki mahdollisesti varaamasi lisätarvikkeet. Auto kannattaa vuokrata jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Vuokraus onnistuu kätevästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Vuokra-auton avulla lomasta saa enemmän irti

Vuokra-auton avulla lomasta saa enemmän irti

Autonvuokraus Bilbaon lentoasemalla onnistuu näppärästi. Kun sinulla on vuokra-auto alla heti lomasi ensimmäisestä päivästä lähtien, saat lomastasikin paljon enemmän irti. Espanja on monelle suomalaiselle tuttu kohde. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee maan pohjoisosassa. Kaupunki on erityisen tunnettu kulttuuristaan. Siellä onkin useita taidemuseoita, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Tunnetuimmat näistä ovat Guggenheimin museo sekä Fine Arts Museum. Molemmat sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella, joten vuokra-auto tulee todella tarpeeseen. Välimatkat saattavat muutenkin olla suhteellisen pitkiä, joten autolla liikkumiseen saa enemmän joustavuutta. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtemistä. Näin ollen sinun ei tarvitse tehdä suunnitelmia etukäteen, vaan voit vain lähteä, minne milloinkin haluat. Ota siis vuokra-auto Bilbaon lentoasemalta ja nauti lomastasi heti ensihetkistä lähtien.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bilbao Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bilbao Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bilbao Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bilbao Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bilbao Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1575 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Audi R8 Coupé
Audi R8 Coupé
Mercedes-Benz Clase G 500
Mercedes-Benz Clase G 500
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bilbao Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bilbao Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bilbao Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bilbao Lentoasema

Näytä lisää