Auton vuokraus alueella Bilbao

 

Suosituin kohteessa Bilbao

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bilbao Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Bilbao

Kattava valikoima vuokra-autoja Bilbaossa

Kattava valikoima vuokra-autoja Bilbaossa

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Bilbaoon! Ystävällinen henkilökuntamme Espanjan Bilbaossa palvelee sinua miellyttävän ammattitaitoisesti, erittäin laadukkaalla vuokra-autovalikoimalla. Ystävällisen palvelun lisäksi tarjoamme kattavan autovalikoiman ja erinomaisen kilpailukykyisen hintatason, Autonvuokraus Bilbaossa on vaivatonta Sixtin kattavien palvelujen avulla. Meiltä löydät tarpeisiisi soveltuvan ajoneuvon. Bilbaossa valikoimistamme löydät niin tila- kuin coupe -mallin ajoneuvot, nelivedot, maasturit tai tarvittaessa myös luksusmallien vuokra-autot. Vuokra-auton lisäksi varustamme sinut ja tukulla mainiointa matkavinkkejä Pohjois-Espanjaan tutustumista varten. Voit noutaa ja palauttaa sinua parhaiten palvelevan vuokra-auton joustavasti ympäri vuorokauden, juuri sinulle sopivan aikataulun mukaisesti. Matkaasi parhaiten palvelemaan kauttamme valittavanasi on vaihtoehtoja useista eri vuokra-autokategorioista. Meiltä kurvaat kohti Espanjan ja Bilbaon katuja vaikkapa avoautoa tai nelivetoa ohjaten. Emme lupaa tiettyä merkkiä/mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Moderni ja tyylikäs Bilbao ja Baskimaa tekevät vaikutuksen

Moderni ja tyylikäs Bilbao ja Baskimaa tekevät vaikutuksen

Bilbaossa vierailee vuosittain yli neljä miljoonaa matkailijaa. Vuokra-auton avulla kaupunki on huomattavasti helpompi ottaa haltuun ja vierailu myös kaupungin ulkopuolelle on sujuvampaa ja vaivattomampaa. Autonvuokraus Bilbaossa takaa mukavan ja joustavan tavan matkustaa ja tutustua ympäristöön tarkemmin lyhyemmässäkin ajassa. Voit valita vuokra-autoosi tarvittavat lisävarusteet, joita Bilbaon toimipisteissämme löytyy runsaasti. Bilbaossa tarjoamme valittavaksesi muun muassa kattavat vakuutukset, omavastuulla tai ilman, lastenistuimet ja GPS-varusteet. Autovuokraamomme Bilbaossa tarjoavat sinulle mukavan ja itsenäisen tavan tutustua Baskimaan runsaaseen antiin. Tärkeimpiin nähtävyyksiin Bilbaossa kuuluvat Guggenheimin museo, Kongressipalatsi (Palacio de Congresos), Arriaga -teatteri, Euskalduna -palatsi ja vanha linna (el Casco Viejo). Bilbaon kulttuurillisesti rikkaiden nähtävyyksien lisäksi vuokra-automme avulla tutustut mukavasti myös muun Vizkaian ja Baskimaan alueiden upeisiin seutuihin. Näistä suosittelemme muun muassa San Sebastiania ja Goierri y Tolosaldea. Tartu edullisiin vuokrahintoimimme ja vaikutu Vizkaian maakunnan pääkaupungista, Bilbaosta. Palvelumme avaavat sinulle parhaimpia vaihtoehtoja nähdä ja kokea Pohjois-Espanja. Päästä itsesi helpommalla ja ota allesi vuokra-automme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Bilbao

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bilbao?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bilbao sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bilbao.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bilbao?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bilbao. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2628 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bilbao

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bilbao?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bilbao?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bilbao?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bilbao

Näytä lisää