Auton vuokraus toimipisteestä Bilbao Keskusta

 

Suosituin kohteessa Bilbao Keskusta

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bilbao Keskusta alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bilbao Keskusta

Osoite

Plaza de Euskadi 4, Local 8, 48009 Bilbao, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
08:00 - 16:30

Palvelumme toimipisteessä Bilbao Keskusta

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamon Bilbaon keskustassa löydät helposti Plaza de Euskadin aukion yhteydestä. Paikan päälle pääset kätevästi esimerkiksi bussilla, metrolla tai taksilla. Matka bussilla lentokentältä keskustaan kestää noin 20 minuuttia, voit jäädä pois esimerkiksi pysäkillä Plaza del Museo de Bellas Artes, josta on lyhyt matka toimipisteellemme, jonka löydät Iberdrola-tornin pääsisäänkäynnin vierestä. Jos puolestaan satut jo olemaan kaupungissa, nopeiten pääset paikalle metrolla. Jää pois pysäkillä Moyua ja suuntaa kohti uloskäyntiä joka johtaa kohti Ercilla-Guggenheimia, josta voit kääntyä oikealle kolmatta katua pitkin ja jatkaa hieman eteenpäin ja näet toimipisteemme. Jos taas saavut raitiovaunulla, jää pois pysäkillä Guggenheim, ylitä katu ja jatka eteenpäin katua Calle Ramón Rubial ja näet pian toimipisteemme oikealla puolella aukiota. Jos päätät saapua taksilla, pyydä taksia jättämään sinut Plaza de Euskadin aukiolle, jonka oikealta reunalta, Iberdrola-tornin välittömästä läheisyydestä löydät myös toimipisteemme. Autovuokraamomme kaupungin keskustassa sijaitsee loistavalla paikalla lähteä tutustumaan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Vuokraamalla auton koet kuuluisan Guggenheim-museon, ajat pitkin Gran Via-shoppailukatua ja näet Vizcaya Bridge -sillan, joka on maailman vanhin riippusilta. Kaikki helposti ulottuvillasi!
Autonvuokraus Bilbaon keskustassa on helppoa ja nopeaa

Autonvuokraus Bilbaon keskustassa on helppoa ja nopeaa

Sixtin autonvuokraus Bilbaon keskustassa tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja jokaiseen makuun. Valikoimastamme löydät helpot ja kätevät sedanit esimerkiksi pariskunnalle sekä bisnesmatkustajalle tai puolestaan minibussin suuremmalle porukalle. Ehkä haluat hieman luksusta ja valitset avoauton tarjoamistamme premium-malleista. Premium-valikoimastamme löydät myös urheiluautot hieman räväkämpään menoon. Valinta on sinun! Tutustu laajaan valikoimaan nettisivuillamme ja varaa vuokra-auto Bilbaon matkallesi. Muistathan että emme voi taata tiettyä mallia, vaan tietyn autokategorian varausvaiheessa. Tutustu myös tarjoamiimme lisäpalveluihin. Tarjoamme käyttöösi muun muassa GPS-navigaattorin tai lasi- ja rengasturvan. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien auton vuokraamista Bilbaon keskustassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua parhaamme mukaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bilbao Keskusta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bilbao Keskusta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bilbao Keskusta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bilbao Keskusta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bilbao Keskusta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 21 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
BMW M850i Gran Coupé
BMW M850i Gran Coupé
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli
Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz EQV
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche Cayenne Hybrid
Porsche Cayenne Hybrid
Maserati Levante
Maserati Levante
Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bilbao Keskusta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bilbao Keskusta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bilbao Keskusta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bilbao Keskusta

Näytä lisää