Auton vuokraus toimipisteestä Madrid Lentoasema T1

 

Suosituin kohteessa Madrid Lentoasema T1

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Madrid Lentoasema T1 alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Madrid Lentoasema T1

Osoite

Terminal 1 & 4 Llegadas, 28042 Madrid, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Madrid Lentoasema T1

Sixt autonvuokraus Madridin Barajas lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Madridin Barajas lentoasemalla

Maailman suurimpiin kuuluvan autonvuokrausketju Sixtin toimipisteitä löytyy ympäri maailmaa ja tietysti toimipisteidemme joukosta löytyy myös autovuokraamo Madridin Barajasin lentoasemalla. Kyseisestä palvelupisteestämme voit vuokrata vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Valikoimastamme löydät muun muassa minibussit sekä maasturit ja tietysti myös kaupunkiajossa käytännölliset henkilöautot sekä farmarit. Lisäksi toimipisteemme tarjoaa upeita avo- ja urheiluautoja.Monipuolisen vuokra-autovalikoimamme lisäksi voit halutessasi hankkia vuokra-autoosi Madridin Barajasin lentoaseman toimipisteestämme erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi talvella matkatessa hyödyllisen talvipaketin, lasten turvaistuimia tai -kaukaloita, lisäkuljettajan, navigointilaitteen, automaattivaihteiston tai vaikkapa diesel-moottorin. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että voimme taata vuokra-autosta vain tietyn katergorian mukaisen ajoneuvon, emmekä siis tiettyä mallia tai merkkiä.
Sixtin toimipiste Madridin Barajas lentoasemalla

Sixtin toimipiste Madridin Barajas lentoasemalla

Barajas lentoasema, koko nimeltään Adolfo Suárezin Barajasin Madridin kansainvälinen lentoasema (MAD) on maan tärkein ja Euroopan suurimpiin kuuluva lentoasema, joka sijaitsee alle 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.Autonvuokraus Madridin Barajasin lentoasemalta sujuu vuokraamalla vuokra-auto vasta paikan päälle saavuttuasi, mutta kätevimmin autonvuokraus Madridin Barajas lentoasemalta onnistuu varaamalla vuokra-auto etukäteen internetissä, kätevän mobiilisovelluksemme kautta tai vaikkapa perinteisesti puhelimitse. Jos olet varannut vuokra-autosi etukäteen voit noutaa sen myös aukioloaikojemme ulkopuolella ympäri vuorokauden ja valita vuokra-autosi kätevästi iPhonellasi sitä noutaessasi. Myös auton palautus luonnistuu ympäri vuorokauden ja lisäksi halutessasi sinulla on mahdollisuus palauttaa vuokra-autosi myös johonkin toiseen toimipisteeseemme, joita kaupungista löytyy useita. Toimipisteitämme löydät esimerkiksi kaupungin rautatieasemilta, keskeisten nähtävyyksien läheisyydestä ja tietysti myös kaupungin syrjäisemmiltäkin alueilta.
Koe suurkaupunki vuokra-autolla

Koe suurkaupunki vuokra-autolla

Vuokra-auto on kätevä kulkuneuvo Espanjan suurimmassa kaupungissa, sillä sen avulla kierrät kätevästi niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin sijaitsevat mielenkiintoiset kohteet, kuten esimerkiksi muut lähistön kaupungit, joita ovat muun muassa Toledo sekä Ávila.Itse suurkaupungin alueella suosittuja vierailukohteita ovat ainakin Paseo del Pradon museokolmikko, kuninkaallinen palatsi, Debodin temppeli, Almudenan katedraali, Puerta de Alcalá ja Buen Retiron puisto sekä tekojärvi. Vuokra-autolla voit kätevästi suunnata myös esimerkiksi Casa de Campon suurelle viheralueelle, josta löydät muun muassa huvipuiston sekä eläintarhan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Madrid Lentoasema T1

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Madrid Lentoasema T1?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Madrid Lentoasema T1 sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Madrid Lentoasema T1.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Madrid Lentoasema T1?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2275 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Mercedes-AMG E63
Mercedes-AMG E63
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio
Maserati Ghibli SQ4
Maserati Ghibli SQ4
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Mercedes-Benz Clase G 500
Mercedes-Benz Clase G 500

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Madrid Lentoasema T1

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Madrid Lentoasema T1?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Madrid Lentoasema T1?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?