Auton vuokraus toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Madrid Atochan Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Madrid Atochan Rautatieasema

Osoite

Plaza Emperador Carlos V, s/n Zona Hall Llegadas Ave, 28045 Madrid, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:30 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Madrid Atochan Rautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Uuteen kaupunkiin pääsee tutustumaan parhaiten vuokra-auton avulla. Kun otat auton Madridin Atochasta heti lomasi alussa, saat takuulla päivistä enemmän irti. Autonvuokrauksen toimipisteemme tässä Espanjan aurinkoisessa kaupungissa sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, jotta jokainen lomalainen löytää sen varmasti. Toimipisteemme sijaitsee tarkalleen Atochan rautieasemalla, joka on vaikuttava rakennus. Sitä ei siis voi olla huomaamatta. Autovalikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja, jotka ovat aina uusinta uutta. Autovuokraamomme Madridin Atochassa takaa siis sen, että saat juuri sinulle sopivan auton. Vuokraa siis auto ja kierrä niin kaupungin kuin sen lähialueenkin nähtävyydet. Atochan toimipiste sijaitsee Madridin suuren museokolmikon sekä kauniin Parque del Retiron vieressä. Perhelomalaiset voivat suunnata helposti vuokra-autolla Madridin Atochasta kohti Casa de Campon puistossa sijaitsevaa eläintarhaa ja huvipuistoa. Kattava autovalikoimamme pitää huolen siitä, että vuokra-autolla matkustaminen on miellyttävä kokemus.
Autonvuokraus Madridin Atochassa onnistuu kätevästi Sixtin avulla

Autonvuokraus Madridin Atochassa onnistuu kätevästi Sixtin avulla

Sixtin autonvuokraus Madridin Atochassa palvelee kaikkia matkustajia, jotka haluavat nähdä lomansa aikana enemmän. Meiltä löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä vaikkapa urheiluvälineiden kanssa, saat meiltä myös pakettiautot. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Ei haittaa myöskään, vaikka olisit alle 25-vuotias. Me nimittäin vuokraamme autoja kaikille täysi-ikäisille. Sen lisäksi lisäpalveluna voi ottaa lisäkuskin, jolloin ajovastuuta voi jakaa toisen kanssa. Saat tarvittaessa erinäisiä lisävarusteita, kuten vaikkapa lastenistuimia tai navigaattorin. Saatavana olevat lisävarusteet voi tarkastaa nettisivuiltamme. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Voit hoitaa autonvuokraukseen liittyvät asiat kätevästi joko nettisivujemme kautta tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Muistathan myös, että tarjoamme autot myös yrityksille. Halutessasi voit ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme, jotta voimme neuvotella juuri teidän yrityksenne käyttötarkoituksia parhaiten vastaavan sopimuksen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Madrid Atochan Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1948 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M850i Gran Coupé
BMW M850i Gran Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Maserati Levante
Maserati Levante
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
Seat Mó 125 Eléctrica
Seat Mó 125 Eléctrica
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Madrid Atochan Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Madrid Atochan Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Madrid Atochan Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?