Auton vuokraus alueella Madrid

 

Suosituin kohteessa Madrid

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Madrid Lentoasema T4 alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Madrid

Sixtin autovuokraamo Madridissa

Sixtin autovuokraamo Madridissa

Autonvuokraus Madridissa Sixtin autovuokraamossa tekee mahdolliseksi vuokrata ajoneuvo useasta autoluokasta. Autokalustoomme kuuluvat henkilöautot, urheiluautot, pakettiautot, avoautot, farmarit ja maasturit. Autovalikoimasta löydät vuokra-auton useaan tarkoitukseen. Lisäksi autovuokraamomme Madridissa tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kun autonvuokraus Madridissa houkuttelee ja haluat päästä tutkimaan Espanjan pääkaupungin saloja, on hyvä tietää, että autovuokraamomme tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluja ja lisävarusteita vuokra-ajaksi. Jos tarvitset esimerkiksi GPS-navigaattoria tai lisäkuljettajan, ei se tuota ongelmia. Myös lastenistuimet voit valita lisävarusteiksi kun teet vuokra-auton varausta. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata automallia- tai merkkiä, mutta voit päättää autoluokan. Eli päätettävissä on se, haluatko esimerkiksi vuokra-auton, johon mahtuu isompikin porukka vai pienen ja taloudellisen henkilöauton. Tai vastaako tarpeisiisi paremmin neliveto maasturi vai näyttävä avoauto.
Vuokra-autosta hyöty irti Madridissa

Vuokra-autosta hyöty irti Madridissa

Elämyksellisen matkastasi tekee vuokra-auto Madridissa, jolla kaupungin lukuisat nähtävyydet ovat helpommin tavoitettavissa. Espanjan pääkaupungissa vieraillessasi haluat ehkä tutustua El Palacio Realiin, eli kuninkaanlinnaan, joka sijaitsee vain noin viiden minuutin päässä kaupungin ydinkeskustasta, aivan suositun Plaza de Oriente -aukion lähettyvillä. Toinen kaupungin näkemisenarvoisista nähtävyyksistä on aivan kuninkaanlinnan takana sijaitseva Campo del Moro -puisto, jonka 1700 hehtaarin kokoinen alue tarjoaa suuren määrän aktiviteetteja ja nähtävää. Puistossa vieraillessasi voit esimerkiksi viihtyä huvipuiston laitteissa, pelata tennistä ja ihastella sen kaunista kasvistoa. Museoista pitäville kaupunki tarjoaa mahdollisuuden vierailla vaikkapa erittäin suositussa Museo Nacional Del Pradossa, jossa näet jopa 7000 erilaista taideteosta. Museolle ajomatka aivan ydinkeskustasta kestää noin viisi minuuttia ja helpoiten matkan kuljet vuokra-autolla. Kun haluat nähdä matkallasi eläimiä, voit ajella Madridin Casa de Campo -puistoon, jossa on muun muassa eläintarha, huvipuisto ja akvaario. Eläimistä pitävä viihtyy puistossa varmasti pitkään, sillä eläintarhassa on jopa yli 2000 eri eläinlajia. Puisto sijaitsee 25 minuutin ajomatkan päässä Madridin keskustasta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Madrid

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Madrid?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Madrid sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Madrid.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Madrid?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Madrid. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 10797 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Madrid

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Madrid?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Madrid?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Madrid?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?