Autonvuokraus
Chiclana de la Frontera
Piilota
Espanja // Chiclana de la Frontera
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chiclana de la Frontera

Sixt Autovuokraamo Chiclana de la Fronterassa on erinomainen valinta, kun suunnitelmissa on autonvuokraus ja haluat tutustua eteläiseen Espanjaan mukavasti, omia aikatauluja ja reittejä seuraamalla. Työmatkakin taittuu mutkattomasti uusien, laadukkaiden ajoneuvojemme kyydissä. Perhelomalle sopivat tilavat ja turvalliset farmarit, kaveriporukalle edulliset ja taloudelliset sedanit ja laatutietoisille premium-luokan ajoneuvot. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme internetissä kotisohvalla, ja varaa autoluokka ja lisävarusteet jo ennen saapumistasi. Tutustu samalla lisäpalveluihimme ja kilpailukykyisiin tarjouksiimme!

 
 • Chiclana de la Frontera
  Novo Sancti Petri, Htl Aldiana
  11130 Chiclana de la Frontera

  ma. - su.08:00 - 13:30
   14:00 - 16:30
  Juhlapyhä08:00 - 13:30
   14:00 - 16:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chiclana de la Frontera

  Sixt Autonvuokraus
  Novo Sancti Petri, Htl Aldiana
  11130 Chiclana de la Frontera

  ma. - su.08:00 - 13:30
   14:00 - 16:30
  Juhlapyhä08:00 - 13:30
   14:00 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Chiclana de la Fronterassa - laadukkaat vuokra-autot Sixtiltä

Chiclana de la Fronteran Sixt Autovuokraamo sijaitsee kaupungissa, ja palvelee sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Vuokraaminen on vaivatonta tehdä jo kotona internetissä, jolloin voit rauhassa tutustua myös lisäpalveluihimme. Näppärä gps-navigaattori auttaa löytämään paikasta toiseen, lastenturvaistuimet tuovat turvaa pienempien matkalaisten lomaan, ja lisävakuutukset helpottavat mieltä yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan, että takaamme autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Voit huoletta ajella ympäri Espanjan, ja tutustua juuri kaikkiin haluamaasi nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, sillä Sixtillä emme laske kilometrejä! Varaa ajoneuvo jo tänään, ja anna huolettomuuden siivittää lomasi uudelle tasolle!

Gibraltarin salmi, laadukasta golfia ja upeita maisemia

Etelä-Espanjan merenrantahelmi, Chiclana de la Frontera, on oiva matkakohde niin perheille kuin työmatkalaisillekin. Koe matkailun helppous ja vapaus vuokraamalla ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta. Pakkaa vuokra-autoon eväät, rantavarusteet ja kamera, ja tee päiväretki kaunista aluetta kiertäen Puerto Realin ja Cádizin kautta, pysähtyen La Barrossa -rannalle. Matkaa kertyy noin 70 kilometriä, ja muistoja ja kokemuksia runsaasti. Pidempi, eksoottinen päiväretki syntyy jokaiselle seikkailijalle, kun suuntaa vuokra-auton kohti etelää, Gibraltarin salmea. Matkaa tänne apinoiden ja vuorten valloittamaan kohteeseen on noin 110 kilometriä. Muistatha ottaa passin mukaan! Perillä voit nautiskella tippukiviluolasta, englantilaisista ravintoloista, vuoristomaisemista - ja tietenkin apinoista.

Liikeneuvottelut sujuvat mutkattoman helposti, kun allasi on laadukas premium-luokan ajoneuvo. Johdata seurueesi vaikkapa Sancti Petri Hills Golf -klubille, jonne on noin 12 kilometrin matka keskustasta. Golfkierroksen jälkeen voitte nauttia laskevasta auringosta ja maittavasta illallisesta viineineen merenrannan ravintoloissa. Lähde kohti nautiskelua ja valitse vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Chilana de la Fronterasta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service