Autonvuokraus
Fuerteventura Lentoasema
Piilota
Espanja // Fuerteventura // Fuerteventura Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fuerteventura Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FUE
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:30
Juhlapyhä07:00 - 22:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Fuerteventuran lentokentällä

Pääset tutustumaan Kanariansaarten toiseksi suurimpaan saareen kätevästi vuokraamalla auton Sixtin Autovuokraamosta Fuerteventuran lentokentältä. Valittavanasi on autovalikoimastamme taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, vaikeaankin maastoon soveltuvat maasturit sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Kaikki automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja. Otathan kuitenkin huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian varatessasi. Lisäpalveluilla helpotat matkantekoa entisestään. Saarta kierrellessä GPS-navigaattori, lisäkuljettajan nimeäminen tai lastenistuimet ovat hyvä lisä vuokra-autoon. Voit varata auton etukäteen näppärästi puhelimitse luotettavasta asiakaspalvelustamme tai verkkosivuiltamme.

Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentällä

Fuerteventuran lentokenttä, lyhenteeltään FUE, tunnetaan myös nimellä Matorral. Espanjalle kuuluvan Kanariansaarten saaren, Fuerteventuran, pääkaupunki on Puerto del Rosario ja lentokenttä sijaitsee vain viiden kilometrin päässä pääkaupungista ja ajat sinne vuokra-autollasi noin kymmenessä minuutissa. Löydät vuokrauspisteemme heti laskeuduttuasi terminaalista Sixt-kylttiä seuraamalla ja pääset alkamaan matkasi saman tien. Vuokra-auton voi noutaa kellon ympäri palvelupisteestämme, joten myöhäinenkään lennon saapuminen ei ole este auton vuokraukselle Fuerteventuran lentokentältä, kun olet tehnyt varauksen jo etukäteen.

Fuerteventuran saaren nähtävyydet haltuun vuokra-autolla

Fuerteventuran saarella asuu noin 100.000 asukasta, ja se on noin 100 kilometriä pitkä ja siellä sanotaan olevan Kanariansaarten upeimmat rannat. Tästä voit helposti ottaa selvän vuokra-auto allasi ja suunnata saaren parhaimmiksi kutsutuille rannoille Sotaventoon ja Correlejoon, jotka sijaitsevat saaren pohjoisosassa, reilun 30 kilometrin päässä Puerto del Rosariosta. Saari soveltuu myös mainiosti kaikenlaiseen vesiurheilun sukelluksesta surffaukseen. Sieltä löytyy myös muutama golfkenttä, joista Caleta de Fustea pidetään yhtenä parhaimmista ja se löytyy pääkaupungista etelään. Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentältä siis kannattaa, kun saa golf- ja muut tarvikkeet helposti kuljetettua mukanaan saarta ympäri ajellessa. Tuliperäisen saaren karua luontoa kelpaa ihailla vuokra-auton ikkunasta ja pysähtyä katselemaan tarkemmin aina halutessaan. Jos taas haluaa historiallisempaa sisältöä matkaltaan, kannattaa suunnata saaren keskelle Betancuriaan, joka oli aikoinaan saaren ensimmäinen pääkaupunki ja vanhat luostarin rauniot ovat kaupungin tunnetuin nähtävyys. Fuerteventuran upeimpana reittinä pidetään Betancurian ja Pájaran välistä mäkistä matkaa, jota reunustavat laavakentät, tulivuoren huiput ja muut mahtavat maisemat. Vuokra-auto alla kaikki on lähelläsi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:30
Juhlapyhä07:00 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Fuerteventura Lentoasema FUE Carretera Matorral, s/n 35610 Puerto del Rosario 28.453184, -13.869530 +34-871180192

Sixt-toimipiste Fuerteventura Lentoasema FUE

Carretera Matorral, s/n
35610 Puerto del Rosario
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service