Autonvuokraus
Girona
Piilota
Espanja // Girona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Girona

Katalonian helmen, Gironan, historialliset nähtävyydet ja maukkaat ravintolat on helppoa ja mukavaa kierrellä, kun alla on Sixt Autovuokraamo Gironasta hankittu vuokra-auto. Laadukkaat, uudet ajoneuvot antavat ajomukavuuden niin työmatkalaisille, lomalaisille kuin Espanjassa asuvillekin. Valitse kattavasta valikoimastamme tilava farmari perhelomalle, näyttävä luksusauto liikematkalle tai näppärän kompakti ja taloudellinen sedan ystävysten shoppailureissulle. Tutustu autonvuokraustarjouksiimme ja valikoimaamme Sixt Autovuokramo Gironan internetsivuilla ja tee varaus jo tänään!

 
 • Girona Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ctra. del Aeropuerto s/n
  17185 Vilobi d'Onyar

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Girona Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Barcelona 33
  17002 Girona

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Gironassa - laadukkaat ajoneuvot ja vapaat kilometrit

Sixt Autovuokraamo Girona tarjoaa vuokra-ajoneuvot vain uusilta ja tunnetuimmilta automerkeiltä. Muistathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Voit huoletta tutustua Gironan lähialueisiin ja nauttia maisemista, sillä tarjoamme vapaat kilometrit! Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit valita lisäpalveluista mm. gps-navigaattorin, joka helpottaa perille löytämistä, lastenturvaistuimet perheen pienempien turvaksi, tai maksaa lisäkuljettajasta, mikäli teillä on seurueessa useampi kuljettaja. Lisäturvapalveluilla saat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.

Vaikuttavaa arkkitehtuuria, tasokkaat ravintolat ja Barcelona

Noin sadan kilometrin päässä Barcelonasta pohjoiseen sijaitseva Girona on arkkitehtuurisesti kaunis kaupunki, joka tarjoaa kävijälleen nähtäväksi mielenkiintoisia museoita ja historiallisia rakennuksia. Vieraile Museu del Cinema -elokuvamuseossa tai Museo d'Arquelogica -museossa, joka esittelee paikallista värikästä historiaa. Paikallisliikennettä kaupungissa ei juurikaan ole, joten vuokra-auto on järkevä ja edullinen tapa liikkua niin kaupunkialueella kuin pidemmällekin. Kaupungissa yksi ehdottomasti koettava nähtävyys on vanhan kaupungin alue, jota reunustavat komeat historialliset Passeig de la Muralla-muurit. Muureilta on komeat nähtävyydet kaupungin yli, ja läheinen puisto tarjoaa oivan piknik-mahdollisuuden. Pakkaa siis perheesi, retkievääsi ja vaihtovaatteet Sixt vuokra-autoon ja hurauta nähtävyyksiä kohti.

Shoppailusta ja suuren kaupungin sykkeestä kiinnostuneet voivat suunnata vuokra-auton nokan kohti Barcelonan kaupunkia, jonne ajaa noin tunnissa. Käy jalkapallomatsissa, shoppaile vaikkapa Diagonal Mar -ostoskeskuksessa ja nautiskele nähtävyyksistä matkalla. Liikeneuvottelut hoituvat rennon varmasti PGA Catalunya Golf -keskuksessa, jonne on Gironan keskustasta noin 20 kilometrin matka. Valitse allesi premium-luokan Sixt vuokra-auto Gironasta, ja kuljeta seurueesi laadukkaasti niin golf-kentälle kuin takaisinkin illalliselle kaupungin tasokkaisiin ravintoloihin. Valitse Sixt Autovuokraamo Girona, ja koet laadukkaasti enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service