Autonvuokraus
Girona Lentoasema
Piilota
Espanja // Girona // Girona Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Girona Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ctra. del Aeropuerto s/n
  17185 Vilobi d'Onyar ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GRO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Gironan lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Gironan lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisia tarjoten monipuolisesti vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytääkin takuulla itselleen sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivedolla varustetut katumaasturit kuin minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita autoosi myös erilaisia lisävarusteita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin ja lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta mukavaa, kun sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä kuluja. Vakuutukset voivat pelastaa monelta hankalalta tilanteelta. Jokaiseen vuokraan kuuluu tavallinen vakuutus, mutta varsinkin kokemattoman kuljettajan kannattaa miettiä kattavamman vakuutuksen ottamista. Kun olet matkustamassa Gironan lentoasemalle, GRO, kannattaa sinun kääntyä puoleemme.

Autonvuokraus Gironan lentoasemalta käy näppärästi netissä tai puhelimitse

Gironan kansainvälinen lentoasema sijaitsee lähellä Barcelonaa ja se on täten yksi Espanjan mantereen vilkkaimmista lentoasemista. Sixtin autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee uloskäynnin varrella. Sinne on helppo löytää saapuvien terminaalista. Kaikki etukäteen vuokratut autot saa käyttönsä heti koneen laskeutumisen jälkeen. Käy vain hakemassa auton avaimet, tarvittavat paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet toimipisteeltämme. Muista siis vuokrata auto jo ennen lomalle lähtemistä, jotta varmistat saavasi itsellesi sopivimman vuokra-auton. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kauniissa kaupungissa riittää paljon nähtävää ja koettavaa

Autonvuokraus Gironan lentoasemalla kannattaa hoitaa jo etukäteen, jotta sinä pääset tutustumaan tähän kauniiseen kaupunkiin heti ensihetkistä lähtien. Pohjois-Katalonian suurimmassa kaupungissa riittääkin nähtävää niin perheen suurille kuin pienillekin. Kaupunki on tunnettu museoistaan, gallerioistaan ja goottilaisista kirkoistaan. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat Sant Feliu -kirkko sekä Sant Pere de Galligants, joka on rakennettu jo romaaniseen tyyliin. Sant Pere de Galligants sijaitsee hieman kauempana kaupungin keskustasta, joten sen vuoksi vuokra-auto tulee varmasti enemmän kuin tarpeeseen. Me haluamme antaa sinulle mahdollisuuden varata vuokra-auto Gironan lentoasemalta, jotta sinä pääset liikkumaan kaupungissa ja sen lähialueilla vapaasti. Ota siis lomastasi kaikki irti ja nauti kauniista Välimeren ilmastosta ja upeista hiekkarannoista. Meidän avullamme se onnistuu.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Girona Lentoasema GRO Ctra. del Aeropuerto s/n 17185 Vilobi d'Onyar 41.899562, 2.770057 +34-871180192

Sixt-toimipiste Girona Lentoasema GRO

Ctra. del Aeropuerto s/n
17185 Vilobi d'Onyar
 
Puhelinnro +34-871180192

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service