Auton vuokraus alueella Gran Canaria

 

Suosituin kohteessa Gran Canaria

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Gran Canaria Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Gran Canaria

Laajasta valikoimastamme löydät haluamasi ajoneuvon

Laajasta valikoimastamme löydät haluamasi ajoneuvon

Autonvuokraus Gran Canarian saarella on helppoa ja joustavaa! Sixtin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät niin urheiluautot, sedanit kuin nelivedotkin tarpeesi mukaan. Autovuokraamostamme Gran Canarialla voit noutaa ja palauttaa ajoneuvon sovittuna aikana ympäri vuorokauden. Lämmin Espanjan saari odottaa seikkailujasi ja vuokra-auto mahdollistaa ne! Et odottele bussia, vaan kuljet oman suunnitelmasi mukaan juuri silloin kuin haluat, minne haluat. Autovuokraamomme Gran Canarialla tarjoaa käyttöösi laadukkaan ajoneuvon laajasta valikoimastamme. Oletko matkalla yksin tai kaksin? Ehkäpä haluatte käyttöönne urheilullisen avoauton tai edullisen henkilöauton. Perheiden ja isompien matkaseurueiden tarpeisiin meiltä löytyy suurempia ajoneuvoja, kuten farmareita ja tila-autoja. Meiltä saat myös haluamasi lisätarvikkeet, kuten turvaistuimen tai GSP-navigaattorin. Sixtin kautta saat halutessasi myös erityisesti nuorten kuskien suosiossa olevan kaiken kattavan vakuutuksen tai rajattomat ajokilometrit. Saat vuokra-auton käyttöösi heti saavuttuasi. Huomaathan, ettemme lupaa sinulle tiettyä merkkiä tai mallia autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Vuokra-auto Gran Canarialla vie sinut saaren monipuolisiin kohteisiin

Vuokra-auto Gran Canarialla vie sinut saaren monipuolisiin kohteisiin

Espanja ja Gran Canaria ovat täynnä nähtävää ja koettavaa, ja saaren ilmasto on lempeä läpi vuoden! Vuokra-auto Gran Canarian lomallasi mahdollistaa vaivattoman kulkemisen paikasta toiseen ilman odottelua. Saarelta löydät hyvät ostosmahdollisuudet ja pitkät valkeat hiekkarannat etenkin saaren eteläosissa. Pääkaupunki Las Palmas tarjoaa vilkasta yöelämää ja monipuolista kulttuuria, kun taas rantakadulta löydät merkkiliikkeet. Myös Playa del Ingles on tunnettu yöelämästään. Voit ajella Maspalomakseen, mistä löydät hiekkadyynit, eläinpuiston, vesipuiston sekä huvipuiston. Lapsiperheiden suosimat pienet ja rauhalliset hiekkarannat löytyvät Agustinista, Amadoresta ja Puerto de Mogánista. Vuokra-autolla voit ajella rannalta toiselle tai etsiä parhaat golf-kentät. Matkat Puerto Ricon, Bahia Felizin ja Maspalomaksen välillä taittuvat nopeasti omalla ilmastoidulla vuokra-autolla. Aamulla ostoksille, päivällä rannalle ja illalla ulos syömään? Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, kaikki tämä onnistuu! Tervetuloa, autonvuokraus Gran Canarialla kannattaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Gran Canaria

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Gran Canaria?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Gran Canaria sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Gran Canaria.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Gran Canaria?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Gran Canaria. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3998 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Gran Canaria

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Gran Canaria?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Gran Canaria?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Gran Canaria?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Gran Canaria

Näytä lisää