Autonvuokraus
Jerez de la Frontera
Piilota
Espanja // Jerez de la Frontera
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Jerez de la Frontera

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Jerez de la Fronterasta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat ja ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrakokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit, luksusta vaativille urheilu- ja avoautot ja suuremman seurueen kuljettamiseen puolestaan sopivat minibussit. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi internetissä, ja tee varauksesi jo tänään!

 
 • Jerez Lentoasema
  Zona rent a car - Llegadas
  11401 Jerez de la Frontera

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Jerez Rautatieasema
  Plaza de la Estación s/n
  11401 Jerez de la Frontera

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Jerez Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zona rent a car - Llegadas
  11401 Jerez de la Frontera

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Jerez Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Plaza de la Estación s/n
  11401 Jerez de la Frontera

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - autonvuokraus Jerez de la Fronterassa

Jerez de la Fronteran Sixt Autovuokraamon ajoneuvot ovat varustellut siten, että matkanteko on mukavaa ja taloudellista. Lisäpalveluilla varustat vuokra-auton mm. kätevällä gps-navigaattorilla, joka on omiaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lastenistuimilla, kun mukana on perheen pienimmäiset. Lisäturvalla tuot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Vapaat kilometrit antavat sinun tutustua Espanjaan mielin määrin, ajellen juuri niihin kohteisiin mihin haluatkin. Olipa valintasi sitten hulppea avoauto häämatkalle, taloudellinen sedan tai premium-luokan ajoneuvo liikematkalle, muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Koe vuokra-auto allasi satumainen Ronda sekä viinitarhat

Etelä-Espanjan sherry-kaupungiksikin kutsuttu, Jerez de la Frontera ei jätä vierailijoitaan kylmäksi. Upea luonto, kaunis espanjalainen arkkitehtuuri ja mahtipontinen historia tarjoavat täällä paljon nähtävää ja koettavaa. Nauti kaupunkiin tutustumisesta Sixtin ajoneuvoilla; ota hyöty irti ilmastoinnista, taloudellisuudesta tai tilavuudesta sekä ostoskassien, eväiden ja vaihtovaatteiden kätevästä kuljettamisesta. Satumaista maisemaa haikailevat suuntaavat vuokra-autonsa kohti Rondaa, noin 115 kilometrin päähän sisämaahan ja tutustuvat henkeäsalpaavaan Puente Nuevoon, rotkon yli rakennettuun kivisiltaan. Samalla reissulla voi tutustua myös lähialueen viinitarhoihin, kuten keskustan alueen Bodegas Fundandoriin, tai kaupungin pohjoisosassa sijaitsevaan Bodegas Luis Péreziin. Pohjoisempaan viinitarhaan ajaa noin kahdessakymmenessä minuutissa, ja tarhalla tehdyt ostokset kulkevat kätevästi Sixt vuokra-auton kyydissä aina hotellille asti.

Jerez de la Frontera tarjoaa lapsillekin koettavaa. La Ciudad de los Niños on oiva leikkipuisto lapsille ja lapsenmielisille. Tilavalla farmarilla sinne hurauttaa keskustasta koko perheen kera noin viidessä minuutissa. Alueen golf-keskukset puolestaan tarjoavat loistavat puitteet liikeneuvotteluille. Valitse kuvankauniista golfkeskuksista vaikkapa Sherry Golf Jerez, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta, tai Barceló Montecastillo Golf noin kymmenen kilometrin päässä. Tutustu jo tänään Sixt ajoneuvoihin ja tee varaus!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service