Auton vuokraus alueella Jerez de la Frontera

 

Suosituin kohteessa Jerez de la Frontera

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Jerez Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Jerez de la Frontera

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - autonvuokraus Jerez de la Fronterassa

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - autonvuokraus Jerez de la Fronterassa

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Jerez de la Fronterasta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat ja ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrakokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit, luksusta vaativille urheilu- ja avoautot ja suuremman seurueen kuljettamiseen puolestaan sopivat minibussit. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi internetissä, ja tee varauksesi jo tänään!Jerez de la Fronteran Sixt Autovuokraamon ajoneuvot ovat varustellut siten, että matkanteko on mukavaa ja taloudellista. Lisäpalveluilla varustat vuokra-auton mm. kätevällä gps-navigaattorilla, joka on omiaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lastenistuimilla, kun mukana on perheen pienimmäiset. Lisäturvalla tuot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Vapaat kilometrit antavat sinun tutustua Espanjaan mielin määrin, ajellen juuri niihin kohteisiin mihin haluatkin. Olipa valintasi sitten hulppea avoauto häämatkalle, taloudellinen sedan tai premium-luokan ajoneuvo liikematkalle, muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.
Koe vuokra-auto allasi satumainen Ronda sekä viinitarhat

Koe vuokra-auto allasi satumainen Ronda sekä viinitarhat

Etelä-Espanjan sherry-kaupungiksikin kutsuttu, Jerez de la Frontera ei jätä vierailijoitaan kylmäksi. Upea luonto, kaunis espanjalainen arkkitehtuuri ja mahtipontinen historia tarjoavat täällä paljon nähtävää ja koettavaa. Nauti kaupunkiin tutustumisesta Sixtin ajoneuvoilla; ota hyöty irti ilmastoinnista, taloudellisuudesta tai tilavuudesta sekä ostoskassien, eväiden ja vaihtovaatteiden kätevästä kuljettamisesta. Satumaista maisemaa haikailevat suuntaavat vuokra-autonsa kohti Rondaa, noin 115 kilometrin päähän sisämaahan ja tutustuvat henkeäsalpaavaan Puente Nuevoon, rotkon yli rakennettuun kivisiltaan. Samalla reissulla voi tutustua myös lähialueen viinitarhoihin, kuten keskustan alueen Bodegas Fundandoriin, tai kaupungin pohjoisosassa sijaitsevaan Bodegas Luis Péreziin. Pohjoisempaan viinitarhaan ajaa noin kahdessakymmenessä minuutissa, ja tarhalla tehdyt ostokset kulkevat kätevästi Sixt vuokra-auton kyydissä aina hotellille asti.Jerez de la Frontera tarjoaa lapsillekin koettavaa. La Ciudad de los Niños on oiva leikkipuisto lapsille ja lapsenmielisille. Tilavalla farmarilla sinne hurauttaa keskustasta koko perheen kera noin viidessä minuutissa. Alueen golf-keskukset puolestaan tarjoavat loistavat puitteet liikeneuvotteluille. Valitse kuvankauniista golfkeskuksista vaikkapa Sherry Golf Jerez, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta, tai Barceló Montecastillo Golf noin kymmenen kilometrin päässä. Tutustu jo tänään Sixt ajoneuvoihin ja tee varaus!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Jerez de la Frontera

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Jerez de la Frontera?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jerez de la Frontera sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Jerez de la Frontera.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Jerez de la Frontera?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Jerez de la Frontera. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 568 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Jerez de la Frontera

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Jerez de la Frontera?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Jerez de la Frontera?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Jerez de la Frontera?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Jerez de la Frontera

Näytä lisää