Autonvuokraus
La Palma Canarias
Piilota
Espanja // La Palma Canarias
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa La Palma Canarias

Sixt Autovuokraamo La Palmassa Kanariansaarilla tarjoaa käyttöösi tasokkaan autokaluston. Autoluokkamme tässä kohteessa ovat taloudelliset henkilöautot, hyvin varustetut farmarit, urheiluautot ja avoautot sekä maastoautot. La Palma Kanariansaarilla tulee paremmin tutuksi vuokra-autolla, olitpa siellä sitten turistina tai yritysmatkalla.

 
 • La Palma Lentoasema (Canaries)
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  ma. - su.07:30 - 21:30
  Juhlapyhä07:30 - 21:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • La Palma Satama (Canaries)
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • La Palma Lentoasema (Canaries)

  Sixt Autonvuokraus
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  ma. - su.07:30 - 21:30
  Juhlapyhä07:30 - 21:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • La Palma Satama (Canaries)

  Sixt Autonvuokraus
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo La Palmassa Kanariansaarilla palvelee paikallisia ja matkailijoita monipuolisesti ja luotettavasti

Kun valitset meiltä laadukkaan ja turvallisen kulkuneuvon, saat lumoavasta Espanjasta entistä enemmän irti. Näe vuokra-autolla La Palma Canarias ja nauti samalla palveluista, jotka pitävät matkustamisen miellyttävänä. Lentokentältä ajaa Santa Cruz de La Palmaan noin puolessa tunnissa. Vuokra-automme ovat uusia ja siistejä. Niiden ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi ilmastointi, josta on paljon hyötyä lämpimällä seudulla. Perheen kanssa matkustavat voivat valita lisäpalveluna lastenistuimet ja turvakaukalot. Vanhemmille lapsille on saatavana korokeistuimia. Autonvuokraus La Palmassa Kanariansaarilla on turvallinen valinta. Vuokra-autoihimme on saatavana myös kolariturva ja vapaaehtoinen henkivakuutus. Lisäksi saat myös vapaat ajokilometrit. Jos haluat välillä rentoutua, sinulla on mahdollisuus valita vuokraustilanteessa myös lisäkuski. Vuokra-autojen vertailu ja valitseminen tapahtuu helposti ja nopeasti nettisivustollamme. Voit valita etukäteen valikoimastamme ajoneuvon kategorian, mutta emme voi kuitenkaan luvata mitään tiettyä merkkiä.

Tutki kauniista maisemistaan tunnettu saari perin pohjin laadukkaalla vuokra-autolla

Autovuokraamosta La Palmassa Kanariansaarilla voit helposti aloittaa jännittävän tutkimusmatkasi kohti tuliperäisen saaren vehreitä näkymiä. Silmiisi osuu luonnonkauniita maisemia, sekä runsaasti värikylläistä historiaa ja kulttuuria. Vajaan puolen tunnin matkan päässä pääkaupungista sijaitsee Unescon suojelualueisiin kuuluva Caldera de Taburienten kansallispuisto. Kannattaa ajella katsomaan myös mustan hiekan peittämää Naosin satamaa. Eräs saaren merkittävistä nähtävyyksistä on Bosque de Los Tilos, laakeripuita kasvava Los Tilosin metsä. Tämä saari on erityisen kuuluisa myös kirkkaasta tähtitaivaastaan. Autonvuokraus La Palmasta Kanariansaarilla voikin johtaa tiesi vaikka taivaan tähtiä tutkimaan. Tätä kokemusta varten kannattaa ajaa Garafían kunnassa sijaitsevaan Roque de los Muchachosin observatorioon. Hyväkuntoiset vuokra-automme käyvät mainiosti suosittujen uimarantojen etsimiseen. Voit käyttää myös monenlaisiin kuljetustarpeisiin ja kaupunkeihin suuntautuviin ostosretkiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service