Auton vuokraus alueella La Palma Canarias

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa La Palma Canarias

Sixt Autovuokraamo La Palmassa Kanariansaarilla palvelee paikallisia ja matkailijoita monipuolisesti ja luotettavasti

Sixt Autovuokraamo La Palmassa Kanariansaarilla palvelee paikallisia ja matkailijoita monipuolisesti ja luotettavasti

Sixt Autovuokraamo La Palmassa Kanariansaarilla tarjoaa käyttöösi tasokkaan autokaluston. Autoluokkamme tässä kohteessa ovat taloudelliset henkilöautot, hyvin varustetut farmarit, urheiluautot ja avoautot sekä maastoautot. La Palma Kanariansaarilla tulee paremmin tutuksi vuokra-autolla, olitpa siellä sitten turistina tai yritysmatkalla. Kun valitset meiltä laadukkaan ja turvallisen kulkuneuvon, saat lumoavasta Espanjasta entistä enemmän irti. Näe vuokra-autolla La Palma Canarias ja nauti samalla palveluista, jotka pitävät matkustamisen miellyttävänä. Lentokentältä ajaa Santa Cruz de La Palmaan noin puolessa tunnissa. Vuokra-automme ovat uusia ja siistejä. Niiden ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi ilmastointi, josta on paljon hyötyä lämpimällä seudulla. Perheen kanssa matkustavat voivat valita lisäpalveluna lastenistuimet ja turvakaukalot. Vanhemmille lapsille on saatavana korokeistuimia. Autonvuokraus La Palmassa Kanariansaarilla on turvallinen valinta. Vuokra-autoihimme on saatavana myös kolariturva ja vapaaehtoinen henkivakuutus. Lisäksi saat myös vapaat ajokilometrit. Jos haluat välillä rentoutua, sinulla on mahdollisuus valita vuokraustilanteessa myös lisäkuski. Vuokra-autojen vertailu ja valitseminen tapahtuu helposti ja nopeasti nettisivustollamme. Voit valita etukäteen valikoimastamme ajoneuvon kategorian, mutta emme voi kuitenkaan luvata mitään tiettyä merkkiä.
Tutki kauniista maisemistaan tunnettu saari perin pohjin laadukkaalla vuokra-autolla

Tutki kauniista maisemistaan tunnettu saari perin pohjin laadukkaalla vuokra-autolla

Autovuokraamosta La Palmassa Kanariansaarilla voit helposti aloittaa jännittävän tutkimusmatkasi kohti tuliperäisen saaren vehreitä näkymiä. Silmiisi osuu luonnonkauniita maisemia, sekä runsaasti värikylläistä historiaa ja kulttuuria. Vajaan puolen tunnin matkan päässä pääkaupungista sijaitsee Unescon suojelualueisiin kuuluva Caldera de Taburienten kansallispuisto. Kannattaa ajella katsomaan myös mustan hiekan peittämää Naosin satamaa. Eräs saaren merkittävistä nähtävyyksistä on Bosque de Los Tilos, laakeripuita kasvava Los Tilosin metsä. Tämä saari on erityisen kuuluisa myös kirkkaasta tähtitaivaastaan. Autonvuokraus La Palmasta Kanariansaarilla voikin johtaa tiesi vaikka taivaan tähtiä tutkimaan. Tätä kokemusta varten kannattaa ajaa Garafían kunnassa sijaitsevaan Roque de los Muchachosin observatorioon. Hyväkuntoiset vuokra-automme käyvät mainiosti suosittujen uimarantojen etsimiseen. Voit käyttää myös monenlaisiin kuljetustarpeisiin ja kaupunkeihin suuntautuviin ostosretkiin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella La Palma Canarias
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta La Palma Canarias.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa La Palma Canarias?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta La Palma Canarias. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa La Palma Canarias?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella La Palma Canarias
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa La Palma Canarias?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa La Palma Canarias?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in La Palma Canarias

Näytä lisää