Auton vuokraus alueella Las Palmas (Gran Canaria)

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Las Palmas (Gran Canaria)

Pitkiä rantoja ja letkeää lomailua

Pitkiä rantoja ja letkeää lomailua

Tervetuloa tutustumaan Sixt Autovuokraamoon Las Palmasiin Gran Canarialle! Toimipisteemme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin. Las Palmasista Kanariansaarilta voit löytää autoja eri tarpeisiin. Pienemmille seurueille sopivat hyvin näppärät ja ekonomiset kaupunkiautot ja perheille esimerkiksi farmarit. Sen lisäksi voit vuokrata myös urheilu- ja avoautoja sekä maastureita ja nelivetoja. Sixt Autovuokraamo Las Palmasissa Gran Canarialla tarjoaa niin turisteille, liikematkalaisille kuin paikallisillekin hyvää palvelua sekä kilpailukykyiset hinnat. Kaikki autoistamme ovat aina uusia malleja, joista löytyy lukuisia lisävarusteita, kuten turvatyynyt, ilmastointi ja lastenistuimen IsoFlex-kiinnistysmekanismi. Suurin osa autoista on varustettu myös MP3-soittimella sekä vakionopeudensäätimellä. Varausta tehdessäsi muista lisätä vuokraasi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa lastenistuin tai GPS-navigaattori. Tutustu siis toimipisteisiimme ja niiden tarjontaan netissä. Voit hyödyntää samalla myös parhaat tarjoukset. Auton nouto ja palautus on mahdollista hoitaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Muistathan sopia tästä etukäteen. Vuokra-autoa varatessa on hyvä muistaa, että emme pysty takaamaan automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian. Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, autonvuokrauksemme Las Palmasissa Gran Canarialla on valmiina auttamaan.
Ota vuokra-auto alle ja lähde seikkailemaan

Ota vuokra-auto alle ja lähde seikkailemaan

Espanja on ollut suomalaisten suosiossa jo vuosikymmenten ajan. Kanariansaaret ja erityisesti Las Palmas tunnetaan upeasta ilmastostaan, loppumattomista rannoistaan ja pitkälle aamuun jatkuvasta yöelämästään. Paikka sopii loistavasti niin lapsiperheille kuin kaveriporukoillekin. Autonvuokraus Las Palmasissa Gran Canarialla antaa mahdollisuuden päästä tutustumaan myös saaren muihin kaupunkeihin. Vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Las Palmasista on Teide, joka on edelleen toiminnassa oleva tulivuori. Sen huipulle pääsee helposti ottamalla kaapelihissin. Vaikka Teide on edelleen toiminnassa, ei sen seuraavasta purkauksesta ole saatu merkkejä useaan sataan vuoteen. Toinen hyvä vierailukohde on saaren toisella puolella sijaitseva Maspalomas, joka on erityisesti suomalaisten suosiossa. Se on tunnettu upeista rannoistaan sekä rentoa tunnelmaa huokuvista markkinoistaan. Kohde sopii loistavasti esimerkiksi lapsiperheille myös siellä sijaitsevien vesipuistojen vuoksi. Ota siis alle vuokra-auto Las Palmasista Gran Canarialta kauttamme ja aja saari läpi päästä päähän.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Las Palmas (Gran Canaria)
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Las Palmas (Gran Canaria)?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Las Palmas (Gran Canaria) sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Las Palmas (Gran Canaria).
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Las Palmas (Gran Canaria)?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Las Palmas (Gran Canaria). Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2781 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Las Palmas (Gran Canaria)

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Las Palmas (Gran Canaria)?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Las Palmas (Gran Canaria)?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Las Palmas (Gran Canaria)?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Las Palmas (Gran Canaria)

Näytä lisää