Autonvuokraus
Mahon
Piilota
Espanja // Mahon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mahon

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Mahónissa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Espanjan pieneen Menorcan saareen ja sen nähtävyyksiin vuokra-auto allasi. Perheelliset tutustuvat saareen tilavassa farmarissa, kaveriporukat ajelevat taloudellisilla sedaneilla ja luksusta vaativille on valittavissa avoautot. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot tekevät matkanteosta mukavan ja huolettoman. Tutustu autokalustoomme kätevästi internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Menorca Maó Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Mukavaa ja laadukasta autonvuokrausta Mahónissa

Sixt vuokra-autot ovat perusvarustukseltaan kattavia, ja lisäpalveluillamme täydennät matkustusmukavuuttasi. Gps-navigaattori on näppärä, kun Menorcan tieosuudet eivät ole tuttuja, lastenturvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille ja lisäturvapalveluilla rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Yritysasiakaspalvelumme palvelee liikematkalaisia tehden yrityksellenne tarjouksen, joka on taatusti kilpailukykyinen. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa pienemmissä kuin myös suuremmissakin asioissa, viikon jokaisena päivänä.

Koe upeita rantoja ja kalastajakyliä vuokra-auton kyydittämänä

Pieni Baleaarienmeren saari, Menorca, on rauhallisuuden tyyssija, jossa voit nautiskella pitkistä hiekkarannoista, eksoottisista kalastajakylistä ja kulttuurista. Kuten saaren muukin meno, siellä liikennekin on rauhallista, joten kätevimmin tutustut saareen, kun allasi on Sixt Autovuokraamo Mahónista vuokrattu ajoneuvo. Ajele noin 50 kilometrin päähän Ciutadella de Menorcaan, ja tutustu kävellen kaupungin sokkeloisiin kujiin, herkullisiin leipomoihin sekä vanhoihin rakennuksiin. Tee kaupungissa tuliaisostoksia, kuten Mahón-juusto, sobrassada-makkara ja Gin Xorigueri -alkoholijuoma. Matkalla kaupunkiin voit tutustua El Toron huippuun, saaren korkeimpaan kohtaan, sekä muinaisen luostarin raunioihin.

Rantaelämästä pääsee nauttimaan saaren monessa kolkassa, kuten kuvankauniilla Cala Caldanan rannalla, noin 37 kilometrin päässä Mahónista, tai Punta Priman rannalla, noin 10 kilometrin päässä etelässä. Majakoista kiinnostuneet pääsevät käsiksi Menorcan upeaan luontoon sekä kiertelemään ympäri saarta kuvauksellisia kohteita etsiessään. Suuntaa vuokra-auto saaren pohjoisimpaan kärkeen, Cabo de Caballeriaan, tai dramaattiseen Cabo Favaritxikseen, ja ajele vielä Cap 'Artrutxin majakalle, niin olet saanut kattavan kuvasarjan ja mukavia muistoja. Liikematkalaisille, tai muuten vain golfista kiinnostuneille on saarella yksi golf-kenttä, joka sijaitsee Arenal 'en Castellissa, noin 21 kilometriä Mahónista pohjoiseen. Seurue siirtyy mukavasti golf-kentälle laadukkaalla Sixt vuokra-autolla, omia reittejä ja aikatauluja vapaasti seuraten.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service