Autonvuokraus
Menorca
Piilota
Espanja // Menorca
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Menorca

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Espanjan Menorcassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto, näyttävä avoauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Tutustu autokalustoomme ja valitse mieleisesi vuokra-auto Menorcan-matkalle. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Menorcasta on helppoa, edullista ja turvallista! Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Menorca Maó Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Menorcassa

Sixt Autovuokraamo Espanjan Menorcassa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista, varsinkin jos et ole siellä aikaisemmin käynyt. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Menorcassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Menorcan saari tutuksi Sixt vuokra-autolla

Menorca on Espanjalle kuuluva, hieman yli 90 000 asukkaan saari Välimerellä. Saaren pinta-ala on lähes 700 km2 ja sen suurin kaupunki on Maó eli Mahon. Saarelle matkaavat pääsevät nautiskelemaan upeista hiekkarannoista sekä kauniista luonnosta. Rentoutuminen on taattua. Matkaaminen paikasta toiseen saarella onnistuu myös stressittä ja oman aikataulusi mukaan, kun otat allesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Menorcasta. Rauhallisia teitä pitkin voit ajella vaikkapa saaren ympäri ja nautiskella kiireettömästä kruisailusta. Matkalla pääset tutustumaan esimerkiksi Binibecan valkoiseen kylään, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Mahonista.

Itse pääkaupungin nähtävyyksiin kuuluu kaunis luonnonsatama. Voit suunnata saaren toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Ciutadellaan, jonne matkaa kertyy pääkaupungista noin 50 kilometriä saaren poikki. Mainio tapa tutustua luonnonkauniiseen Menorcaan on käydä katsomassa saaren viittä majakkaa, jotka sijaitsevat eripuolilla saarta. Koko saaren kattavan näköalan tarjoaa saaren korkein kohta Monte Toro. Sixt vuokra-autolla voit tutustua näpsäkästi koko saareen. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service