Autonvuokraus
Menorca Maó Lentoasema
Piilota
Espanja // Menorca // Menorca Maó Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Menorca Maó Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MAH
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00
 
 

Sixtin autovuokraamo Menorcan lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Menorcan lentoasemalla tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla itselleen sopivan vuokra-auton. Autonvuokrauksestamme pystyt vuokraamaan tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit sekä myös erityisesti suuremmille seurueille sopivat minibussit ja pakettiautot. Vuokraan voi lisätä myös erilaisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta huoletonta, joten sellainenkin kannattaa ottaa lisäpalveluna. Jokainen meidän vuokra-autoistamme on vakuutettu perusvakuutuksella. Jos haluat ylimääräistä turvaa, voit ottaa kaikki vahingot korvaavan vakuutuksen. Kun kohteesi on Menorcan lentoasema, eli MAH, olemme valmiita auttamaan sinua autonvuokrauksen kanssa.

Autonvuokrauksen Menorcan lentoasemalta voi hoitaa netissä

Tämä pienen saaren suhteellisen pieni lentokenttä toivottaa vuosittain suuren määrän suomalaisia turisteja tervetulleeksi. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee näppärästi aivan uloskäynnin varrella. Sitä ei siis voi olla löytämättä. Meiltä saat siis auton kätevästi heti lentokoneesta noustuasi. Kaikki auton paperit, avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet saat noudettua toimipisteeltämme ja ne myös palautetaan samaan paikkaan. Auton pystyy tarvittaessa palauttaman myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä täytyy sopia etukäteen. Auton pystyy vuokraamaan kahdella eri tavalla. Nettisivujemme kautta vuokraaminen onnistuu vain käden käänteessä, mutta vuokraamisen voi hoitaa myös puhelimitse. Huomioi kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kierrä vaikka koko saari vuokra-autolla

Autonvuokraus Menorcan lentoasemalla helpottaa lomasi sujuvuutta. Vuokra-autolla lomasta saa enemmän irti, kun pääsee kulkemaan paikasta toiseen. Pienen pieni Menorcan saari on Baleaarien saariryhmään kuuluva rantalomakohde lähellä Espanjan mannerta. Saari tunnetaankin upeista rannoistaan. On siis hyvä idea lähteä etsimään rauhallista lahdenpoukamaa, jossa sinä ja seurueesi saatte olla rauhassa ja nauttia auringosta. Saaren pääkaupungista Mahonista löytyy paljon näkemisen arvoisia kohteita. Siellä voi tutustua upeaan satamaan, joka on muotoutunut sinne itsestään. Ota siis vuokra-auto Menorcan lentoasemalta ja lähde tutkimaan saari läpikotaisin. Nauti vain aurinkoisesta säästä ja rentoudu täysin siemauksin tässä vielä hieman tuntemattomammassa lomakohteessa, joka tulee taatusti nostamaan suosiotaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Menorca Maó Lentoasema MAH Calle Curniola, n° 14 B 07714 Mahón 39.886377, 4.238426 +34-871180192

Sixt-toimipiste Menorca Maó Lentoasema MAH

Calle Curniola, n° 14 B
07714 Mahón
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service