Autonvuokraus
Asturias Lentoasema
Piilota
Espanja // Oviedo // Asturias Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Asturias Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Llegadas, zona rent a car
  33459 Santiago del Monte ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OVD
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Asturiasin lentokentällä

Matkasi Espanjassa alkaa näppärästi, kun käyt Sixtin Autovuokraamossa valikoimassa sopivan ajoneuvon matkantekoasti varten. Valittavanasi on laadukkaita henkilöautoja ja farmareita, jotka ovat merkkiensä uusimpia malleja ja keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Käytettävänäsi on myös niin maastureita kuin urheiluautoja ja avoautoja tarpeistasi tai mieltymyksistäsi riippuen. Voit valita mieleisesi ajoneuvon kategorian niin paikan päällä kuin netissä, mutta huomaathan, että emme voi taata mitään tiettyä merkkiä. Vuokra-auto on mahdollistaa noutaa 24 h vuorokaudessa Asturiasin lentoasemalla, ja ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

Autonvuokraus on kätevä tapa liikkua Asturiasin lentoasemalta lähikaupunkeihin

Löydät Sixtin Autovuokraamon näppärästi Asturiasin lentoaseman sisäpuolelta saapuessasi kentälle. Voit halutessasi valita vuokra-auton iPhonella noutaessasi tai tehdä varauksen jo etukäteen verkkosivuillamme ennen matkaasi. Asturiasin lentoasema, kansainväliseltä lyhenteeltään OVD, sijaitsee Asturiasissa Pohjois-Espanjassa ja se tarjoaa maan sisäisten lentojen lisäksi myös kansainvälisiä lentoja. Asturiasin lentoasema sijaitsee 15 kilometrin päässä Avilesista, 40 kilometrin päässä Gijonista ja noin 47 kilometrin päässä alueen pääkaupungista, Oviedosta, joten autonvuokraus on kätevä tapa päästä kentältä liikkeelle, jos hotellisi on jossakin näistä kaupungeista tai olet suuntaamassa niitä tutkimaan matkareittisi varrella.

Asturias kiehtoo historiallaan ja kauniilla maisemillaan

Asturias on autonominen alue luoteisosassa Espanjaa Biskajanlahden ääressä, ja sen kiehtovat kaupungit tarjoavat matkailijalle paljon nähtävää. Autonvuokraus Asturiasin lentoasemalta onkin suositeltava tapa liikkua, jotta pääset kokemaan alueen rikkaudet kaikkein parhaiten. Alueen pääkaupungin Oviedon kaksi kirkkoa, Santa Maria del Naranco ja San Miguel de Lillo kuuluvat molemmat Unescon maailmanperintökohteisiin ja sen vanha kaupunki hurmaa myös historiallisella kauneudellaan. Gijonin rannikkokaupunki on tunnettu kulttuuritapahtumistaan ja rannoistaan, ja Aviles puolestaan muun muassa keskiaikaisesta Iglesia de Santo Tomas de Cantorberyn kirkostaan ja modernista Centro Cultural Internacionalin kulttuurikeskuksesta. Asturiasin luolien paleoliittinen taide kuuluu osaltaan Unescon maailmanperintöluetteloon. Pysähdy nähtävyyksien lomassa syömään paikallista ruokaa, tapaksia. Koet kaiken tämän ja vielä enemmän hyppäämällä Sixtin vuokra-auton rattiin ja antamalla tämän maan hurmata sinut!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Asturias Lentoasema OVD Llegadas, zona rent a car 33459 Santiago del Monte 43.559094, -6.032382 +34-871180192

Sixt-toimipiste Asturias Lentoasema OVD

Llegadas, zona rent a car
33459 Santiago del Monte
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service