Auton vuokraus alueella Reus

 

Suosituin kohteessa Reus

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Reus Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Reus

Sixt Autovuokraamo Reusissa palvelee asiantuntevasti

Sixt Autovuokraamo Reusissa palvelee asiantuntevasti

Sixt Autovuokraamo Reusissa palvelee sinua autonvuokrausasioissa Espanjassa matkustaessasi. Laaja valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekevät autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan autovalikoimaamme ja etsi tarvettasi vastaava ajoneuvo valitsemaasi ajankohtaan. Autokalustostamme löydät erikokoiset henkilöautot ja maasturit, joten saat tarvettasi vastaavan ajoneuvon, olitpa sitten liikenteessä yksin, perheen kanssa tai ryhmässä. Valikoimaamme kuuluvat myös hulppeat avoautot, jos haluat hieman luksusta matkasi. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua vuokrausasioissa viikon jokaisena päivänä. Varauksen saat hoidettua joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme tekevät sen, että autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Reusissa on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyvät autot ovat uudehkoja ja niissä on kattava varustelu. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena mm. ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä mallia. Lisäpalveluina voit valita erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi varusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Lisäkuljettaja saattaa myös olla hyvä lisätä varauksellesi, jos matkustat ryhmässä. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Reus haluaa, että saat vuokra-auton tarpeeseesi juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.
Vuokra-autolla pitkin ja poikin Reusia

Vuokra-autolla pitkin ja poikin Reusia

Reus on hieman yli 100 000 asukkaan kaupunki Espanjassa, noin 12 kilometrin päässä Tarragonasta. Reus on tunnettu erityisesti vuorikiipeilykeskuksena ja se on arkkitehti Antoni Gaudín syntymäpaikka. Arkkitehdin elämästä ja töistä kertovaan Gaudi Centre -keskukseen ajat muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Reusissa sijaitsee Euroopan toiseksi suurin huvipuisto Port Aventura World. Vain Pariisin Disneyworld on suurempi. Huvipuistossa on yli 200 laitetta ja sinne on matkaa noin 10 kilometriä Reusin keskustasta.Kaupunkia voit tutkia myös jalkaisin, mutta päiväretkille on hyvä vuokrata auto, jonka saat helposti ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta. Sixt vuokra-auto allasi pääset myös pidemmille retkille niin halutessasi ja aina oman aikataulusi mukaan. Ota suunnaksi vaikkapa Tarragona ja sen historialliset nähtävyydet, kuten roomalainen amfiteatteri, katedraali ja akvedukti. Olitpa sitten menossa Reusiin yksin tai yhdessä, Sixt Autovuokraamo on mukana matkallasi, tekemässä matkastasi mutkattomamman.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Reus

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Reus?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Reus sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Reus.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Reus?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Reus. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 33 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Reus

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Reus?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Reus?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Reus?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Reus

Näytä lisää