Autonvuokraus
San Sebastian
Piilota
Espanja // San Sebastian
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Sebastian

Sixt Autovuokraamo San Sebastiánissa palvelee sinua ammattitaidolla! Tarjoamme laadukasta ja edullista autonvuokrausta Espanjan San Sebastiánissa. Autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Taloudellinen henkilöauto sopii pienempäänkin budjettiin, kun lisäominaisuuksia kaipaava voi puolestaan valita käyttöönsä suorituskykyisen katumaasturin, tilavan farmarin tai näyttävään menoon sopivan avoauton. Sixt tunnetaan uusista, hyväkuntoisista ajoneuvoistaan sekä asiantuntevasta palvelustaan. Vuokraus meiltä on helppoa ja turvallista. Voit tehdä varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • San Sebastián
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.08:00 - 16:30
  Juhlapyhä08:00 - 16:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • San Sebastián

  Sixt Autonvuokraus
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.08:00 - 16:30
  Juhlapyhä08:00 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kruunaa autonvuokraus San Sebastiánissa lisäpalveluilla

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta San Sebastiánista! Olitpa täällä sitten lomalla, työmatkalla tai vain piipahtamassa, lisäpalveluillamme teet ajosta sujuvaa ja räätälöit matkastasi juuri sinun näköisesi. Matkustatko kenties San Sebastiánissa ensimmäistä kertaa? Valitse GPS-navigaattorimme helpottamaan suunnistusta. Kun olet liikkeellä koko perheen kanssa, klikkaa varausvaiheessa laadukkaat istuimet eri-ikäisille ja -kokoisille lapsille. Ottamalla lisäkuljettajapalvelun voit vaihtaa kuskia sujuvasti ajon aikana. Kaikkiin vuokra-autoihimme San Sebastiánissa kuuluu kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäpalveluistamme voit valita muitakin vakuutuksia turvaa tuomaan. Tarkista tämän hetkiset tarjoukset nettisivuiltamme ja tee varaus. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia.

Koe kulttuurinen San Sebastián Sixt vuokra-autolla

San Sebastián eli baskiksi Donostia on Pohjois-Espanjan Baskimaalla sijaitseva, lähes 200 000 asukkaan kaupunki. Kaupunki sijaitsee Biskajanlahden rannalla lähellä Ranskan rajaa. Tämä kiehtova, mutta vähän tunnettu kaupunki valittiin vuonna 2016 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tehtävää ja nähtävää riittää täällä koko perheelle ja matkat sujuvat paikasta toiseen näpsäkästi Sixt vuokra-autolla. Suuntaa rannoille, kuten La Concha tai Ondarreta, ja rentoudu kaupungin vilinän läheisyydessä. Matkaa vanhaan kaupunkiin eli Parte Viejan ihastelemaan 1500-luvulla rakennettua San Vincenten kirkkoa ja 1700-luvulla rakennettua Santa Marian basilikaa. Muutaman kilometrin matkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsevat myös Mote Urgull ja Monte Ulía, jotka molemmat soveltuvat mainiosti patikointiin. Monte Urgullin huipulla sijaitsee 1100-luvulta peräisin oleva Mota Castle -linna. Nämä kaikki ja monet muut kohteet saavutat kätevimmin Sixt vuokra-autolla, jonka saat allesi San Sebastiánin Sixt Autovuokraamosta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service