Autonvuokraus
Santander Lentoasema
Piilota
Espanja // Santander // Santander Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Santander Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera del aeropuerto, s/n
  39600 Maliano ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SDR
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Santanderin lentokentällä

Matkasi alkaa sujuvasti Santanderin lentoasemalla vuokraamalla ajopelin käyttöösi Sixtin Autovuokraamosta. Etsitpä henkilöautoa, farmaria tai maasturia käyttöösi, löydät ne kattavasta valikoimastamme. Tarjoamme käyttöösi myös urheiluautoja ja avoautoja, jos haluat lisätä matkaasi hieman vauhtia tai luksusta. Voit tutustua vuokra-autoihimme jo ennen matkaasi helppokäyttöisillä verkkosivuillamme ja suorittaa varauksen etukäteen. Otathan huomioon, että emme voi luvata jotakin tiettyä mallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Toimipisteessämme Santanderin lentokentällä on 24 tunnin palautus, mikä sujuvoittaa mukavasti autonvuokraustasi. Jos jokin asia askarruttaa, olethan yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään viikon jokaisena päivänä.

Autonvuokraus Santanderin lentoasemalta vie tien Espanjaan

Santanderin lentoasema, joka on kansainväliseltä lyhenteeltään SDR, on espanjankieliseltä nimeltään Aeropuerto de Santander-Seve Ballesteros ja se sijaitsee vain noin seitsemän kilometrin päästä Santanderin kaupungista Espanjan pohjoisosassa Kantabrian itsehallinnollisessa maakunnassa. Toimipisteemme löytyy helposti lentoasemalta saavuttuasi ja karautat Santanderin keskustaan liikenteestä riippuen näpsäkästi noin parissa kymmenessä minuutissa. Lentoasema on maakuntansa ainoa lentokenttä ja palvelee myös kansainvälisiä lentoja. Lentoasemalta onkin hyvät yhteydet niin lentoteitse muualle maailmaan kuin vuokra-autolla tutkimaan maata tarkemmin, ja pääset karauttamaan sieltä kätevästi esimerkiksi lähellä sijaitsevaan Bilbaoon, joka on Baskimaan itsehallintoalueen suurin kaupunki.

Santanderista löydät niin hiekkarantoja kuin kulttuurikokemuksia

Santander tarjoaa nähtävää moneen eri makuun, ja myös levähdyshetkiä upeilla hiekkarannoillaan. Kaupungin yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on Centro Botinin modernistinen taidekeskus, jossa on myös espanjalaisen taitelijan Francisco de Goyan taidetta. Palacio de la Magdalenan palatsi on sekin katsomisen arvoinen kohde, kuten myös Catedral de la Asuncion. Katedraali koostuu kahdesta goottilaisesta kirkosta, jotka ovat molemmat peräisin keskiajalta ja rakennettu toistensa päälle. Ja mitä olisikaan matka Espanjaan ilman paikallisia herkkuja, tapaksia, joita Santanderista löytyy sieltä täältä tapasbaareista! Koe Atlantin henkeäsalpaavan kaunis rannikko ja karauta pieneen La Marucan kylään, missä pääset ihailemaan niitä parhaiten. Käy surffaamassa tai uimassa El Sardineron kristallinkirkkaissa vesissä, jotka vetävät syystä puoleensa matkailijoilta. Autonvuokraus Sixtiltä Santanderin lentoasemalta on oiva tapa päästä kokemaan hienoja hetkiä Espanjan lomallasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Santander Lentoasema SDR Carretera del aeropuerto, s/n 39600 Maliano 43.422933, -3.824195 +34-871180192

Sixt-toimipiste Santander Lentoasema SDR

Carretera del aeropuerto, s/n
39600 Maliano
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service