Autonvuokraus
Teneriffa Costa Adeje
Piilota
Espanja // Teneriffa // Teneriffa Costa Adeje
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Teneriffa Costa Adeje: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avda. Virgen de Guadalupe 2
  38679 Costa Adeje ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TCIC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 16:30
Juhlapyhä08:00 - 16:30
 
 

Teneriffan Costa Adejessa matkaan Sixtin kautta

Teneriffa Costa Adejessa autonvuokraus onnistuu joutuisasti ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla ja pääset matkaan luotettavalla ja turvallisella vuokra-autolla nopeasti. Sijaitsemme hotellien ja rantojen läheisyydessä, joista monista voi tulla kävellen noutamaan vuokrattua autoa, tai Costa Adejen keskustasta voi nousta bussin kyytiin, joka kulkee palvelupisteemme lähelle noin 20 minuutissa, ja tuota pikaa allasi on uusi Sixtin vuokra-auto, jolla voi kurvata joillekin Costa Adejen golfkentistä tai suosittuun Aqualand-vesipuistoon ja delfinaarioon. Sixt Autovuokraamo Teneriffa Costa Adejessa on erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin, kuten kätevänkokoisia ja taloudellisia henkilöautoja, jotka ovat ihanteellisia pienemmälle määrälle ihmisiä, ja tilavampia farmareita, joilla kuljetat näppärästi niin golfvälineet kuin matkatavaratkin. Toki valikoimissamme on myös tehokkaita nelivetoja, joille Teneriffan saaren erilaiset maastot eivät aseta haasteita, sekä tietysti ensiluokkaisia urheilu- ja avoautoja, joilla voi ajella näyttävästi saaren kauniissa maisemissa. Anna autonvuokrauksen olla helppoa ja edullista valitsemalla vuokrauspaikaksesi Sixt Teneriffa Costa Adeje!

Joustavuutta matkailuun lisäpalveluilla

Kun valitset vuokra-auton Teneriffa Costa Adejesta, saat allesi keskimäärin kolme kuukautta vanhan ajoneuvon ilmastoinnilla, rajoittamattomalla kilometrimäärällä ja mielesi mukaan automaatti- tai manuaalivaihteistolla. Lisäksi voit päättää itse, mitkä lisäpalvelut tuovat hyötyä matkallesi ja valita ne samaan pakettiin autonvuokrauksen yhteydessä. Muistutamme kuitenkin ystävällisesti siitä, että vuokra-auton suhteen lupaamme vain kategorian, emme tiettyä automallia varausta tehdessäsi. Lisäpalveluista turvalliset lastenistuimet ovat kaikkien vanhempien ehdoton suosikki, sillä ne turvaavat kaikkein tärkeimpien henkilöiden matkaa, ja meiltä löytyvätkin sopivat istuimet kaiken ikäisille lapsille. Omaa ajamistasi taas helpottaa navigointilaite, joka auttaa oikeaan suuntaan vierailla teillä sekä näyttää läheisiä nähtävyyksiä, jotta voit päättää mieluisimmat reitit päämäärääsi. Kiinnitätkö huomiota ajoneuvon kulutukseen ja suosit vähäkulutuksista vuokra-autoa? Sinulle meiltä löytyy dieselmoottori-lisäpalvelu, jolla varmistat vähän kuluttavan ajamisen. Lue lisää näistä ja muista lisäpalveluistamme verkosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme kertoa enemmän autonvuokrauksesta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 16:30
Juhlapyhä08:00 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Teneriffa Costa Adeje TCIC01 Avda. Virgen de Guadalupe 2 38679 Costa Adeje 28.094012, -16.744264 +34-871180192

Sixt-toimipiste Teneriffa Costa Adeje TCIC01

Avda. Virgen de Guadalupe 2
38679 Costa Adeje
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service