Autonvuokraus
Teneriffa Etelä Lentoasema
Piilota
Espanja // Teneriffa // Teneriffa Etelä Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Teneriffa Etelä Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  38610 Granadilla de Abona ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TFS
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Teneriffan eteläisellä lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Teneriffan eteläisellä lentoasemalla palvelee aurinkolomalle saapuvia turisteja tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen pystyy löytämään omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita niin tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin soveltuvien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojenkin joukosta. Voit lisätä vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huoletonta, koska sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja. Älä myöskään unohda vakuutusta. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu perusvakuutuksella, mutta meiltä saat myös vaikkapa kaikki vahingot kattavan vakuutuksen. Kun päämääränäsi on Teneriffan eteläinen lentoasema, eli TFS, sinun kannattaa ehdottomasti kääntyä meidän puoleemme.

Autonvuokraus Teneriffan eteläisellä lentoasemalla käy näppärästi

Teneriffan eteläinen lentokenttä (TFS) tunnetaan nimellä Reina Sofian lentokenttä. Lentoasema toivottaa joka vuosi suuren määrän suomalaisia matkailijoita tervetulleeksi. Lentoasemalta on lyhyt ajomatka suomalaisten suosimiin lomakohteisiin, kuten Playa de las Americasiin ja San Migueliin. Lentokenttä on kohtalaisen pieni ja autonvuokrauksen toimipisteemme onkin erittäin helppo löytää. Toimipisteeltä saat vuokra-autosi avaimet ja kaikki mahdolliset lisätarvikkeet. Auto kannattaa vuokrata hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Auton voi vuokrata kätevästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Vuokra-autolla pääsee näkemään enemmän

Autonvuokraus Teneriffan eteläisellä lentoasemalla käy tuossa tuokiossa. Kun on vuokra-auto alla, saa lomastakin paljon enemmän irti. Teneriffa on monelle suomalaiselle tuttu kohde. Tämä Espanjan saari on tunnettu upeista rannoistaan. Vuokra-autolla voi siis huristella hieman kauemmaskin etsimään rauhallista lahdenpoukamaa, jossa koko perhe viihtyy. Koko saaren kuuluisin nähtävyys on tulivuori Teide. Teidelle pääsee ajamalla paikalle, josta näköalahissi lähtee. Toinen hyvä vierailukohde on eläinpuisto, jossa varsinkin perheen pienimmät viihtyvät. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtemistä. Näin koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, koska sinulla on auto käytettävänäsi koko ajan. Ota vain vuokra-auto Teneriffan eteläiseltä lentoasemalta ja nauti lomastasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Teneriffa Etelä Lentoasema TFS Zona rent a car - Llegadas 38610 Granadilla de Abona 28.048171, -16.576798 +34-871180192

Sixt-toimipiste Teneriffa Etelä Lentoasema TFS

Zona rent a car - Llegadas
38610 Granadilla de Abona
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service