Autonvuokraus
Teneriffa Pohjoinen Lentoasema
Piilota
Espanja // Teneriffa // Teneriffa Pohjoinen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Teneriffa Pohjoinen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Camino San Lazaro 142
  38206 La Laguna ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TFN
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Teneriffan pohjoisella lentokentällä

Teneriffalle matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Teneriffan pohjoiselta lentokentältä ilman, että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Löydät varmasti sopivan ajoneuvon tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa. Teneriffan pohjoisella lentokentällä on saatavilla vuokra-autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, loman tuntua henkivän urheiluauton tai avoauton, tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit myös lisätä vuokra-autoosi vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin.

Autonvuokraus Teneriffan pohjoisella lentokentällä

Teneriffan pohjoiselle lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Teneriffan pohjoinen lentokenttä, lyhemmin TFN, on toinen Teneriffan kahdesta lentokentästä. Lentokenttä tunnettiin 1970-luvulle asti nimellä Los Rodeosin lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee saaren koilliosassa San Cristóbal de La Lagunassa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Santa Cruz de Tenerifesta. Autonvuokraus Teneriffan pohjoisella lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen Teneriffan kauniiseen saareen.

Sixtin vuokra-autolla Teneriffan saarella

Suomalaisten kestolomamatkasuosikki Teneriffa on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten toiseksi suurin saari Mallorcan jälkeen. Saaren suurin kaupunki on Santa Cruz de Tenerife, jossa asuu hieman yli 200.000 asukasta. Saaren muita suuria kaupunkeja ovat entinen pääkaupunki San Cristóbal de La Laguna sekä saaren pohjoisrannalla sijaitseva Puerto de la Cruz. Kun allasi on Sixtin vuokra-auto, liikkuminen ympäri saarta sujuu vaivatta ja voit tutustua vaikka kaikkiin näihin kaupunkeihin matkasi aikana. Teneriffa on suosittu rantalomakohde ja saarelta eivät rannat heti lopu kesken. Hyppää vain vuokra-autoon rantakamppeinesi ja anna Sixtin siivittää sinut rentoutumaan.

Saarella on paljon tehtävää ja nähtävää rannalla löhöilyn lisäksi. Siellä sijaitsee koko maan korkein vuori, 3 718 metrin korkuinen tulivuori Teide. Vuorelle kannattaa suunnata autolla, sillä matkalla luonnonpuistoon pääset ihailemaan upeita maisemia omassa tahdissasi. Matkaa vuorelle on Santa Cruz Tenerifestä noin 65 kilometriä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Teneriffa Pohjoinen Lentoasema TFN Camino San Lazaro 142 38206 La Laguna 28.488111, -16.339500 +34-871180192

Sixt-toimipiste Teneriffa Pohjoinen Lentoasema TFN

Camino San Lazaro 142
38206 La Laguna
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service