Autonvuokraus
Vigo Lentoasema
Piilota
Espanja // Vigo // Vigo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vigo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Aeroporto s/n, Llegadas
  36318 Vigo ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VGO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Vigon lentokentällä

Vigoon suuntautuva loma- tai työmatka on kätevä aloittaa Sixt Autovuokraamosta Vigon lentokentällä. Tarvitset sitten vuokra-autoa kaupunkilomalle tai maastoretkille, niin laajasta vuokra-autojemme valikoimasta löydät varmasti sopivan. Meiltä löydät kaupunkiajoon niin ketterät henkilöautot kuin nopeat ja tyylikkäät urheiluautotkin. Isompien porukoiden matkantekoa helpottavat tilavat farmariautot, ja maastoon suuntautuville retkille kannattaa valita jykevämpi maasturi. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin mallista riippumatta noin kolme kuukautta vanhoja, joten tulet varmasti saamaan aina luotettavan vuokra-auton. Autonvuokraus Vigon lentokentällä Sixtin kautta on vaivatonta myös siksi, että voit sekä noutaa että palauttaa auton 24 tuntia vuorokaudessa. Lisäksi mikäli sinulla on käytössäsi iPhone-puhelin, voit valita haluamasi vuokra-auton puhelintasi käyttäen auton noudon yhteydessä. Emme peri koskaan mitään piilokuluja, ja varauksen peruutus sekä muutokset varaukseen ovat ilmaisia, mikäli maksat auton vasta noudon yhteydessä. Tervetuloa - ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina palvelemaan sinua!

Autonvuokraus Vigon lentokentällä

Sixtin toimipiste sijaitsee heti lentoaseman ulkopuolella uloskäyntiä vastapäätä, joten et voi olla huomaamatta meitä. Vigon lentokenttä (VGO) on itse kaupungista vain noin kymmenen kilometrin päässä, joten auton vuokrattuasi pääset nopeasti ja kätevästi majoittumaan tai vaihtoehtoisesti jatkamaan matkaasi muualle Espanjaan.

Koe monipuolinen Vigo ympäristöineen Sixtin vuokra-autolla

Atlantin rannalla sijaitseva Vigon kaupunki on Calician itsehallintoalueen suurin kaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa niin kulinaristille, kulttuurinälkäiselle, luonnonystävälle kuin juhlimisesta pitävällekin. Jätä vuokra-auto parkkiin ja tutustu historialliseen vanhaan kaupunkiin sekä kiertele viikoittain järjestettävillä markkinoilla. Ostokset kun voi kätevästi jättää vuokra-autoon ja sitten jatkaa taas matkaa. Kaupungin ympäriltä löytyy myös sadoittain luonnonpuistoja, joten mikä olisikaan parempaa kuin ajaa vuokra-autolla johonkin niistä ja viettää päivä patikoiden. Vesipetojen kannattaa tehdä retki jollekin kaupungin rannoista, joilla on loistavat mahdollisuudet surffaukseen. Vuokra-auton kyydissä on myös helppo lähteä tutustumaan kaupungin ulkopuolellekin. Vaikka et olisikaan pyhiinvaellusmatkalla, niin noin 100 kilometrin päässä sijaitseva Santiago de Compostelan kaupunki on varmasti näkemisen arvoinen. Sixtiltä vuokraamasi auton kyydissä kelpaa matkata pidemmällekin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vigo Lentoasema VGO Av. Aeroporto s/n, Llegadas 36318 Vigo 42.225298, -8.632765 +34-871180192

Sixt-toimipiste Vigo Lentoasema VGO

Av. Aeroporto s/n, Llegadas
36318 Vigo
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service