Autonvuokraus
Zaragoza
Piilota
Espanja // Zaragoza
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zaragoza

Sixt Autovuokraamosta Espanjan Zaragozasta vuokraat itsellesi edullisesti ja sujuvasti ajoneuvon. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme erilaisia ajoneuvoja ja valitse matkaasi sopiva. Valikoimaamme kuuluu näppäriä henkilöautoja, tilavia farmareita, hulppeita urheilu- ja avoautoja sekä luotettavia maastureita. Jos haluat pienikulutuksista vuokra-autoa tai tarvitset tilaa, meiltä löydät mieleisesi ajoneuvon ja tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonvuokraus Zaragozassa on verkkosivujemme kautta vaivatonta ja meiltä löydät varmasti tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Tarkista autokalustomme ajankohtainen saatavuus verkkosivuiltamme.

 
 • Zaragoza Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ctra. del Aeropuerto s/n
  50011 Zaragoza

  ma. - su.07:30 - 20:30
  Juhlapyhä07:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zaragoza Delicias Juna-as.

  Sixt Autonvuokraus
  Avenida de Navarra, 80
  50011 Zaragoza

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Zaragozasta saat asiantuntevaa palvelua autonvuokraus-asioissa

Autonvuokraus Zaragozasta on helppoa ja edullista. Valitse vain tarvettasi vastaava vuokra-auto ja tee varaus verkkosivujemme kautta tai soita asiakaspalveluumme. Osaavat asiakaspalvelijamme auttavat sinua tarvittaessa varauksesi tekemisessä. Vuokra-automme ovat tunnetuilta merkeiltä ja aina uusia. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, mutta ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Autoissa on kattava vakiovarustelu ja lisävarusteita aina mp3-soittimesta vakionopeudensäätimeen.

Älä unohda, että voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluja tarpeidesi mukaisesti - tarkista ajankohtainen saatavuustilanne verkkosivuiltamme. Jos tarvitset esimerkiksi navigaattoria, se on helppo lisätä varaukseesi. Lasten kanssa matkustaessa saatatte tarvita turvaistuimia, jotka nekin löydät valikoimastamme. Isommassa ryhmässä puolestaan voi olla hyvä lisätä varaukselle lisäkuljettajia, ja kaikki saavat nauttia matkasta tasapuolisesti. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos koet, ettet löydä verkkosivuiltamme vastauksia kysymyksiisi.

Koe aurinkoinen ja kiehtova Zaragoza Sixt vuokra-autosta käsin

Zaragoza on Espanjan viidenneksi suurin kaupunki ja siellä asuu yli 660 000 asukasta. Zaragozassa pääset liikkumaan näpsäkästi majoituspaikkasi sekä nähtävyyksien välillä Sixt vuokra-autolla. Käy esimerkiksi katsomassa Señora de Pilarin katolista kirkkoa sekä Palacio de la Aljaferia -palatsia. Molemmat kohteet saavutat muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta.

Zaragoza sijaitsee Koillis-Espanjassa, keskellä Madridin, Barcelonan ja Bilbaon muodostamaa kolmiota. Matkaa näihin kaupunkeihin Zaragozasta on noin 300 kilometriä. Sixt-vuokra-auto allasi voit siis tutustua Zaragozaan, mutta myös kätevästi Espanjan kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin. Sixt Autovuokraamo Zaragoza haluaa pitää huolen siitä, että voit keskittyä matkasi tarkoitukseen sopivan vuokra-auton avulla, matkustitpa sitten yksin, ryhmässä, perheesi kanssa tai työsi puolesta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service