Auton vuokraus alueella Zaragoza

 

Suosituin kohteessa Zaragoza

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zaragoza Delicias Juna-as. alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Zaragoza

Sixt Autovuokraamo Zaragozasta saat asiantuntevaa palvelua autonvuokraus-asioissa

Sixt Autovuokraamo Zaragozasta saat asiantuntevaa palvelua autonvuokraus-asioissa

Sixt Autovuokraamosta Espanjan Zaragozasta vuokraat itsellesi edullisesti ja sujuvasti ajoneuvon. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme erilaisia ajoneuvoja ja valitse matkaasi sopiva. Valikoimaamme kuuluu näppäriä henkilöautoja, tilavia farmareita, hulppeita urheilu- ja avoautoja sekä luotettavia maastureita. Jos haluat pienikulutuksista vuokra-autoa tai tarvitset tilaa, meiltä löydät mieleisesi ajoneuvon ja tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonvuokraus Zaragozassa on verkkosivujemme kautta vaivatonta ja meiltä löydät varmasti tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Tarkista autokalustomme ajankohtainen saatavuus verkkosivuiltamme. Autonvuokraus Zaragozasta on helppoa ja edullista. Valitse vain tarvettasi vastaava vuokra-auto ja tee varaus verkkosivujemme kautta tai soita asiakaspalveluumme. Osaavat asiakaspalvelijamme auttavat sinua tarvittaessa varauksesi tekemisessä. Vuokra-automme ovat tunnetuilta merkeiltä ja aina uusia. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, mutta ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Autoissa on kattava vakiovarustelu ja lisävarusteita aina mp3-soittimesta vakionopeudensäätimeen.Älä unohda, että voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluja tarpeidesi mukaisesti - tarkista ajankohtainen saatavuustilanne verkkosivuiltamme. Jos tarvitset esimerkiksi navigaattoria, se on helppo lisätä varaukseesi. Lasten kanssa matkustaessa saatatte tarvita turvaistuimia, jotka nekin löydät valikoimastamme. Isommassa ryhmässä puolestaan voi olla hyvä lisätä varaukselle lisäkuljettajia, ja kaikki saavat nauttia matkasta tasapuolisesti. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos koet, ettet löydä verkkosivuiltamme vastauksia kysymyksiisi.
Koe aurinkoinen ja kiehtova Zaragoza Sixt vuokra-autosta käsin

Koe aurinkoinen ja kiehtova Zaragoza Sixt vuokra-autosta käsin

Zaragoza on Espanjan viidenneksi suurin kaupunki ja siellä asuu yli 660 000 asukasta. Zaragozassa pääset liikkumaan näpsäkästi majoituspaikkasi sekä nähtävyyksien välillä Sixt vuokra-autolla. Käy esimerkiksi katsomassa Señora de Pilarin katolista kirkkoa sekä Palacio de la Aljaferia -palatsia. Molemmat kohteet saavutat muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Zaragoza sijaitsee Koillis-Espanjassa, keskellä Madridin, Barcelonan ja Bilbaon muodostamaa kolmiota. Matkaa näihin kaupunkeihin Zaragozasta on noin 300 kilometriä. Sixt-vuokra-auto allasi voit siis tutustua Zaragozaan, mutta myös kätevästi Espanjan kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin. Sixt Autovuokraamo Zaragoza haluaa pitää huolen siitä, että voit keskittyä matkasi tarkoitukseen sopivan vuokra-auton avulla, matkustitpa sitten yksin, ryhmässä, perheesi kanssa tai työsi puolesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Zaragoza

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Zaragoza?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zaragoza sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Zaragoza.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Zaragoza?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Zaragoza. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 912 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Zaragoza

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Zaragoza?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Zaragoza?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Zaragoza?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Zaragoza

Näytä lisää