Autonvuokraus
Bloemfontein Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Bloemfontein // Bloemfontein Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bloemfontein Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BFN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:30
la.08:00 - 13:00
su.09:00 - 18:30
Juhlapyhä07:00 - 18:30
 
 

Maahan saapuessasi löydät Sixt Autovuokraamon Bloemfonteinin lentoaseman ulkopuolelta näkyvältä paikalta. Toimipisteessämme tarjoamme sinulle kattavia autonvuokrauspalveluja, joihin kuuluvat luonnollisesti laadukkaat ja kattavasti vakuutetut vuokra-autot, erilaiset käytännölliset lisäpalvelut ja -vakuudet sekä neuvonta erilaisiin autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Autonvuokraus Bloemfonteinin lentoasemalla on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja lisäksi valittavanasi on monipuolinen kattaus erilaisia vuokra-autoja. Voit esimerkiksi hankkia toimipisteestämme käyttöösi monien unelmien mukaisia avo- ja urheiluautoja, maastoon suuntaamista suunnittelevalle ehdottoman käytännöllisiä maastureita tai tuttuja ja turvallisia henkilöautoja ja farmareita.

Vuokra-auto Bloemfonteinin lentoasemalta

Bloemfonteinin lentoasema (BFN), joka tunnetaan nykyisin paremmin nimellä Bram Fischerin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä samannimisen kaupungin ydinkeskustasta. Ajamalla matkan taittaakin vain noin kymmenessä minuutissa, sillä tieyhteys lentoasemalta kaupunkiin on erinomainen. Mikäli kuvittelevat kaipaavasi matkallasi vuokra-autoa, kannattaa autonvuokraus Bloemfonteinin lentoasemalla hoitaa pois alta, sillä lentoaseman toimipisteemme on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme. Suosittelemme, että varaat haluamasi ajoneuvon meiltä jo etukäteen esimerkiksi puhelimitse tai verkossa, sillä tällöin asiointisi sujuu kaikkein joustavimmin. Muistathan kuitenkin, että emme takaa vuokra-ajoneuvoista tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valitsemasi autoluokan mukaisen kulkuneuvon.

Bloemfontein tutuksi vuokra-autolla

Etelä-Afrikan oikeudellinen pääkaupunki on mielenkiintoinen vierailukohde ja siellä sijaitsee esimerkiksi maan korkein oikeus sekä komea Nelson Mandelaa esittävä patsas. Vuokra-auto on kuitenkin kaupungissa vieraillessa hyödyllinen hankinta, sillä sen avulla pääset nauttimaan sen tarjonnasta helpoiten. Voit esimerkiksi hurauttaa tiesi Naval Hillin planetaarioon tai vaikkapa nauttimaan luonnonrauhasta Soetdoringin luonnonpuistoon. Helpon ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee myös esimerkiksi mielenkiintoinen Zanchietan villikissafarmi ja halutessaan suurempaan määrään eläimiä voi tutustua kaupungin eläintarhassa. Hieman toisenlaiseen makuun soveltuva vierailukohde, jonne ajaa keskustasta pikaisesti, on myös Windmillin casino- ja viihdekeskus, jossa saa helposti kulutettua pidemmänkin ajan. Ehdottomasti vierailla kannattaa myös Free Staten kansallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa ihastelemassa eksoottista kasvistoa. Kaupunki on kuitenkin myös museon ystäville erinomainen vierailukohde, sillä siellä sijaitsee lukuisia mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi Kansallismuseo sekä Anglo Boerin sotamuseo. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa harkita vierailua myös mielenkiintoisessa Oliewnen taidemuseossa sekä Freshford kotimuseossa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:30
la.08:00 - 13:00
su.09:00 - 18:30
Juhlapyhä07:00 - 18:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bloemfontein Lentoasema BFN Bram Fischer Intl. Airport 9301 Bloemfontein -29.093889, 26.303889 +27-112309999

Sixt-toimipiste Bloemfontein Lentoasema BFN

Bram Fischer Intl. Airport
9301 Bloemfontein
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service