Auton vuokraus maassa Etelä-Afrikka

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Etelä-Afrikka

Suosituin kohteessa Etelä-Afrikka

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Etelä-Afrikka

Sixt autonvuokraus Etelä-Afrikassa

Sixt autonvuokraus Etelä-Afrikassa

Autonvuokraus Etelä-Afrikassa Sixtiltä on loistava idea, mikäli haluat saada matkasti entistäkin enemmän irti! Autovuokraamoitamme Etelä-Afrikasta löytyy muun muassa maan pääkaupungista Pretoriasta, sekä esimerkiksi Johannesburgista, Cape Townista, Kimberleystä sekä lukuisista muista pienistäkin kaupungeista. Suurissa kaupungeissa meillä on yleensä useampia toimipisteitä lähes kaikilla kaupungin keskeisillä paikoilla, esimerkiksi lento- ja rautatieasemilla. Autovuokraamomme Etelä-Afrikassa tarjoavat käyttöösi monipuolisen vuokra-autovalikoiman, johon yleensä kuuluvat erilaiset henkilöautot sekä farmarit, loisteliaat avo- ja urheiluautot, käytännölliset maasturit sekä pakettiautot. Vuokra-autovalikoimamme kuitenkin vaihtelevat toimipisteittäin ja vaikka voit varata vuokra-autosi helposti etukäteen, emme valitettavasti pysty varmistamaan sinulle vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.Olemme vakuuttaneet kaikki vuokra-automme kattavasti, mutta sinulla on lisäksi halutessasi mahdollisuus hankkia vuokra-autoosi vielä enemmän lisäturvaa. Lisäturvan ohella tarjoamme myös monipuolisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa lastenistuimia ja turvakaukaloita, navigaattorin tai diesel-moottorin, mikäli haluat tehdä matkasti vielä hieman mukavamman.
Muutama sana Etelä-Afrikan liikenteestä

Muutama sana Etelä-Afrikan liikenteestä

Autonvuokraus Etelä-Afrikassa on loistava idea, mutta ennen matkaa sinun kannattaa tutustua hieman maan liikennekulttuuriin ja -sääntöihin.Olennaisimpana asiana sinun kannattaa muistaa, että liikenne maassa on vasemmanpuoleista. Liikenneonnettomuuksia sattuu verattain paljon, vaikka pääosin niin tiet kuin ajoneuvotkin ovat maassa hyvässä kunnossa. Onnettomuuksien syynä ovatkin lähinnä ajokortittomat ja päihtyneet kuljettajat. Liikenteessä on myös paljon vakuuttamattomia ajoneuvoja. Varsinkin moottoriteillä pimeän aikaan ajaessa kannattaa pysyä valppaana. Tien sivussa kävelee usein jalankulkijoita ja lisäksi villieläimet voivat hyppiä tielle.
Vuokra-autolla Etelä-Afrikka ympäri!

Vuokra-autolla Etelä-Afrikka ympäri!

Etelä-Afrikka on mainio kohde kiertää vuokra-autolla, sillä eräs maan tunnetuimmista nähtävyyksistäkin on Garden Route, eli Puutarhareitti, joka on myös eräs maan ehdottomasti parhaista ajoreiteistä. Reitillä pääsee nauttimaan maan parhaista antimista noin 200 kilometrin verran. Matkan aikana pääsee ihastelemaan esimerkiksi niin villieläimiä, vaihtelevaa maastoa kuin kaunista rannikkoakin. Reitin varrella on myös lukuisia mahdollisuuksia esimerkiksi vaelluksille tai vesiurheilulle. Tunnetuimpia matkan varrella vastaantulevia kaupunkeja ovat esimerkiksi George, Mossel Bay, Knysna ja Plettenberg Bay. Etelä-Afrikassa ollessa kannattaa myös ehdottomasti pistäytyä maan tunnetuimmilla viinialueilla kuten Stellenboschissa tai Franschhoekissa, sekä käydä ihailemassa mahtavia villieläimiä safarilla Krugerin kansallispuistossa maan koillisosassa - itse tai oppaan avulla.Suurkaupungeista vierailemisen arvoisia ovat ainakin Johannesburg sekä Kapkaupunki, joiden välinen etäisyys kylläkin on ajaen noin 15 tuntia. Kapkaupunki sijaitsee upealla paikalla rantojen ja vuoriston keskellä ja kaupungissa pääsee vierailemaan tunnetulla Pöytävuorella. Onnistuupa kaupungista helposti retki myös Hyväntoivonniemelle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Etelä-Afrikka

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Etelä-Afrikka?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Etelä-Afrikka sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Etelä-Afrikka.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Etelä-Afrikka?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Etelä-Afrikka

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Etelä-Afrikka?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Etelä-Afrikka?