Auton vuokraus toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Durban King Shaka Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Durban King Shaka Lentoasema

Osoite

Car Rental Building 2, 4000 Durban, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
05:30 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
05:30 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Durban King Shaka Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jos etsit hyvin varusteltua vuokra-autoa, tule Sixt Autovuokraamoon Durbanin lentoasemalla. Löydät Sixt Autovuokraamon toimipisteen lentokentältä keskeiseltä paikalta matkustajaterminaalin vierestä. Tarjolla on vuokra-autoja moneen makuun, joten et joudu tekemään kompromissia, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Näppärät viistoperämallit ovat kaupunkiliikenteessä parhaimmillaan, kun puolestaan perhekokoluokan sedaniin tai farmariin sopivat helposti myös lapset tavaroineen. Tyylikäs premium-luokan sedan tai maasturi on omiaan bisnesmatkaajalle ja tila-autot vetävät sisäänsä melkoisen määrän matkustajia. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia.
Palvelemme sinua sekä Durbanin lentoasemalla (DUR) että itse kaupungissa

Palvelemme sinua sekä Durbanin lentoasemalla (DUR) että itse kaupungissa

Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Matkan hurauttaa hieman yli puolessa tunnissa, valitsipa reitikseen sitten sisämaan moottoritien tai merenrannan nelikaistaisen väylän. Kenttä tunnetaan myös King Shakan kansainvälisenä lentoasemana. Autonvuokraus Durbanin lentoasemalta on joustavaa, sillä vuokra-auton voi palauttaa myös kahteen muuhun Sixt Autovuokraamon toimipisteeseen. Toinen sijaitsee kaupungin keskustassa ja toinen puolimatkassa Umhlanga Ridgessä. Valitse myös itseäsi hyödyttävät lisäpalvelut vuokra-autoosi Durbanin lentoasemalla. Tarjolla on lisäkuljettajan nimeämismahdollisuus, matkantekoa helpottava GPS-navigaattori ja useita lisäturvavaihtoehtoja vakuutukseen. Lapsiperheiden autonvuokrausta Durbanin lentoasemalla on ajateltu, sillä valikoimassa on vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.
Vuokra-autoillen otat parhaimman hyödyn irti

Vuokra-autoillen otat parhaimman hyödyn irti

Etelä-Afrikan itärannikolla sijaitsevassa Durbanissa on asukkaita metropolialue mukaan lukien 3,8 miljoonaa. Kaupungin 200-vuotiseen historiaan on helppo tutustua keskustassa satama-alueen pohjoisrannalla olevissa museoissa. Käymisen arvoisia ovat muun muassa paikallishistoriallinen museo, merimuseo ja naisen ääni -museo. Ainakin perheen pienimpien suosikkipaikka lienee rannan tuntumassa oleva uShaka Marine World, jossa on vesipuistoon kuuluvien altaiden ja liukumäkien lisäksi delfinaario, akvaario ja pingviinejä. Lämminhenkinen eläintarha on viiden kilometrin ajomatkan päässä keskustan pohjoispuolella. Tarhassa majailee apinoita, kilpikonnia, lintuja ja paljon muita herttaisia eläimiä. Vajaan puolen tunnin matkan päässä on Kenneth Stainbank -luonnonsuojelualue, jossa voi myös tutustua 1885 rakennettuun Coedmoren kartanomaiseen linnaan. Lapsiperheiden iltapäivä kuluu rattoisasti hiekkarantojen tuntumassa Funworldissa, joka on perinteinen nostalginen huvipuisto karuselleineen ja törmäysautoineen. Lähistöltä löytyy myös mielenkiintoinen miniatyyrimaailma.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Durban King Shaka Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 42 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Durban King Shaka Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Durban King Shaka Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Durban King Shaka Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Durban King Shaka Lentoasema

Näytä lisää