Auton vuokraus toimipisteestä Johannesburg Lanseria Lentoas.

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Johannesburg Lanseria Lentoas. toimipaikkaan

Osoite

Cnr R512 & Pelindaba Road, 1748 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:30 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 21:00

Palvelumme toimipaikassa Johannesburg Lanseria Lentoas.

Sixt Johannesburg Lanseria lentoasema palvelee viikon jokaisena päivänä

Sixt Johannesburg Lanseria lentoasema palvelee viikon jokaisena päivänä

Hyvin varustellut vuokra-autot, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, otollinen sijainti ja vapaat kilometrit: siinä muutama syy valita Sixt Autovuokraamo Lanserian lentoasema! Tutustu monipuoliseen autovalikoimaamme ja tee varaus jo tänään verkkosivuillamme. Kun maksat vasta noudettaessa, voit muuttaa tai perua varauksen maksutta. Sixt Autovuokraamo Johannesburg Lanserian lentoasema sijaitsee noin 50 minuutin ajomatkan päässä Johannesburgin ja Pretorian kaupunkien keskustasta. Taksi on nopein ja helpoin kulkuväline, mutta Lanserian lentokentältä on myös lentokenttäbussi Sandton Gautrain juna-asemalle. Kun olet saanut vuokra-auton allesi Johannesburgin Lanserian lentoaseman toimipisteestämme, ota suunnaksi yksi lähellä sijaitsevista yksityisistä kansallispuistoista ja lähde safarille. Tiet saattavat olla huonossa kunnossa, joten suosittelemme vuokraamaan maasturin. Jos kiertelet eri kaupungeissa lomamatkalla tai ajat tapaamisesta toiseen työmatkalla, tyylikäs ja taloudellinen henkilöauto on oiva valinta. Sixtin vuokra-autolla näet ja koet enemmän!
Vaivatonta vuokra-autoilua Etelä-Afrikassa

Vaivatonta vuokra-autoilua Etelä-Afrikassa

Ota kaupungin kadut haltuun tyylikkäällä Mazdalla, selvitä kansallispuistojen hiekkatiet Fordin luotettavalla maasturilla tai hypätkää ystävien kanssa Toyotan minibussiin ja viettäkää pidennetty viikonloppu viinitilalla. Kun varaat vuokra-autoa matkallesi, otathan huomioon, että voit valita vain autokategorian. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Varaussivulla on mahdollista lisätä hyödyllisiä lisävarusteita ja palveluja, joiden ansiosta voit nauttia matkastasi huoletta. GPS-navigaattorin avulla löydät perille tuntemattomillakin seuduilla ja lisäkuljettajan myötä voit jakaa ajamisen muiden kanssa. Alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton Sixtiltä, mutta huomioi maakohtainen ikäraja, joka on tässä tapauksessa 23. Kolariturva kuuluu vuokran perushintaan, mutta voit valita vakuutuksen myös tuulilasille ja renkaille. Voit tutustua tarkemmin lisäpalveluihimme ja vuokrausehtoihimme Etelä-Afrikassa verkkosivuillamme. Mikäli sinulle herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Johannesburg Lanserian lentoasemalla, voit soittaa asiakaspalveluumme viikon jokaisena päivänä. Sixtillä autonvuokraus on nopeaa ja mielekästä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Johannesburg Lanseria Lentoas.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Johannesburg Lanseria Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Johannesburg Lanseria Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Johannesburg Lanseria Lentoas.?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Johannesburg Lanseria Lentoas. syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 9 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Palautuksen jälkeen
(4,3)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Johannesburg Lanseria Lentoas.
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Johannesburg Lanseria Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?